Sign in to follow this  
Followers 0
Giuseppe

Alt-Key for select item on menu - Error.

2 posts in this topic

Hello, I notice that when I define a menu with Hot-key (rapid selection from keyboard with Alt-Key, "&" in the text of the menu entry), it's all right the first time, but if I disable the entry (GUICtrlSetState(<menu-entry>,$GUI_DISABLE) they become gray) and after some operations I enable the entry (GUICtrlSetState(<menu-entry>,$GUI_ENABLE) they return black). At this time the Alt-Key selection don't work correctly. Alt-Key don't work, work only Alt for to select the menu and than the Key for to select the entry.

Is there a solution? I use AutoIt3 v.3.1.1.132 beta (it's the same with v.3.1.1).

Thank you, Giuseppe.

Share this post


Link to post
Share on other sites



HI,

can you post your example script. I'm too lazy to script it on my own for testing. :whistle:

So long,

Mega


Scripts & functions Organize Includes Let Scite organize the include files

Yahtzee The game "Yahtzee" (Kniffel, DiceLion)

LoginWrapper Secure scripts by adding a query (authentication)

_RunOnlyOnThis UDF Make sure that a script can only be executed on ... (Windows / HD / ...)

Internet-Café Server/Client Application Open CD, Start Browser, Lock remote client, etc.

MultipleFuncsWithOneHotkey Start different funcs by hitting one hotkey different times

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0