Sign in to follow this  
Followers 0
Fossil Rock

SciTE oddity

6 posts in this topic

Before...

#include <GUIConstants.au3>

$Form1 = GUICreate("AForm1")
$Button1 = GUICtrlCreateButton("AButton1", 184, 176, 75, 25, 0)
GUISetState(@SW_SHOW)

While 1
    $nMsg = GUIGetMsg()
    Switch $nMsg
        Case $GUI_EVENT_CLOSE
            Exit

    EndSwitch   
    
WEndoÝ÷ Øíz¶®¶­sb6æ6ÇVFRfÇC´uT6öç7FçG2æS2fwC° ¢b33c´f÷&ÓÒuT7&VFRgV÷C´f÷&ÓgV÷C²¢b33c´'WGFöãÒuT7G&Ä7&VFT'WGFöâgV÷C´'WGFöãgV÷C²ÂBÂsbÂsRÂ#R¤uT6WE7FFR5uõ4õr ¥vÆR b33c¶ä×6rÒuTvWD×6r 7vF6b33c¶ä×6p 66Rb33c´uTôUdTåEô4Äõ4P W@  VæE7vF0  ¥tVæ@

I put the cursor after EndSwitch and pressed the return key....


Agreement is not necessary - thinking for one's self is!

My-Colors.jpg

cuniform2.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites



Works fine when I try.

If you go to the Help > About SciTE4AutoIt3

you should see something that starts like this:

SciTE4AutoIt3

Version 1.70

Jul 25 2006 23:09:59

by Neil Hodgson.

Updated: Jos van der Zande

Modified version of SC1 which only contains

the AutoIt3 Lexer.

Check the SciTE4AutoIt3 Homepage for a

full version with lots of extras.

http://www.autoitscript.com/autoit3/scite

That would mean that you have the "lite version" that comes with the "production install" of AutoIt3.

If you install the full version from here:

http://www.autoitscript.com/cgi-bin/getfil...iTE4AutoIt3.exe

then go to Help > About SciTE

you should see something that starts like this:

SciTE

Version 1.71

Aug 20 2006 20:17:16

by Neil Hodgson.

December 1998-August 2006.

http://www.scintilla.org

Lua scripting language by TeCGraf, PUC-Rio

http://www.lua.org

Contributors:......

My point being - the problem that the OP documented only happens with the full version.

It happens for me also...


[size="1"][font="Arial"].[u].[/u][/font][/size]

Share this post


Link to post
Share on other sites

#4 ·  Posted (edited)

This is an issue with the LUA function that tries to fix the SciTE indentation which only comes with the FULL version.

I know it has come up before and Valik had a look at it (he wrote that LUA function) ..

Edited by JdeB

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is an issue with the LUA function that tries to fix the SciTE indentation which only comes with the FULL version.

I know it has come up before and Valik had a look at it (he wrote that LUA function) ..

Thanks for the info. It is not much of a problem for me. I was just confirming the first post and clarifying the second one.

Thanks to all that have put so much into the SciTE4AutoIt3 tool.


[size="1"][font="Arial"].[u].[/u][/font][/size]

Share this post


Link to post
Share on other sites

The problem occurs when the line before EndSwitch is an empty line. If I remember, it's hard to fix this problem which is why it's not fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0