Sign in to follow this  
Followers 0
AceLoc

need little help

4 posts in this topic

RegWrite("HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main", "Display Inline Images", "REG_SZ", "no")
$a = _IECreate("http://www.google.com", 0, 0)
RegWrite("HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main", "Display Inline Images", "REG_SZ", "yes")

If i do this it works really fast the only problem is that you can still hear it clicking and that probably also slows speed. :whistle:

Even if it doesnt any idea how to stop the sound of clicking?

And then i dont mean things like: SoundSetWaveVolume("0")

Thanks ;)


[quote name='AceLoc']I gots new sunglasses there cool.[/quote]

Share this post


Link to post
Share on other sites



isn't that a setting in the control panel under sounds and audio devices ?

like windows explorer/complete navigation ?


> there are 10 types of people in the world, those who understand binary and those who don't.

Share this post


Link to post
Share on other sites

#3 ·  Posted (edited)

I tried like this:

#Include <IE.au3>
HotKeySet("{INSERT}", "_Exit")
HotKeySet("{HOME}", "_Default")
Opt("OnExitFunc", "_Exit")

Dim $oIE
Dim $Key1
Dim $Key2
Dim $Key1Default
Dim $Key2Default

_Sound()
RegWrite("HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main", "Display Inline Images", "REG_SZ", "no")
$oIE = _IECreate("http://www.google.com", 0, 0)
RegWrite("HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main", "Display Inline Images", "REG_SZ", "yes")
;and somethings that it clicks on nonsence, just to test it.
_Default()

Func _Sound()
    $Key1 = "HKEY_USERS\S-1-5-21-1644491937-1606980848-725345543-1003\AppEvents\Schemes\Apps\Explorer\ActivatingDocument\.current"
    $Key2 = "HKEY_USERS\S-1-5-21-1644491937-1606980848-725345543-1003\AppEvents\Schemes\Apps\Explorer\Navigating\.Current"
    $Key1Default = RegRead($Key1, "")
    $Key2Default = RegRead($Key2, "")
EndFunc

Func _Default()
    RegWrite($Key1,"","REG_SZ",$Key1Default)
    RegWrite($Key2,"","REG_SZ",$Key2Default)
EndFunc

Func _Exit()
    _IEQuit($oIE)
    If @Error Then
        Exit
    Else
        Exit
    EndIf
EndFunc

But dont seems to work :whistle:

Edited by AceLoc

[quote name='AceLoc']I gots new sunglasses there cool.[/quote]

Share this post


Link to post
Share on other sites

This may be the key to force immediate results:

DllCall('WININET.DLL', 'long', 'InternetSetOption', 'int', 0, 'long', 39, 'str', 0, 'long', 0)

You can thank ParoXsitiC for this and look at this thread: http://www.autoitscript.com/forum/index.ph...2&hl=single

Dale


Free Internet Tools: DebugBar, AutoIt IE Builder, HTTP UDF, MODIV2, IE Developer Toolbar, IEDocMon, Fiddler, HTML Validator, WGet, curl

MSDN docs: InternetExplorer Object, Document Object, Overviews and Tutorials, DHTML Objects, DHTML Events, WinHttpRequest, XmlHttpRequest, Cross-Frame Scripting, Office object model

Automate input type=file (Related)

Alternative to _IECreateEmbedded? better: _IECreatePseudoEmbedded  Better Better?

IE.au3 issues with Vista - Workarounds

SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y Doesn't work needs to be ripped out of the troubleshooting lexicon. It means that what you tried did not produce the results you expected. It begs the questions 1) what did you try?, 2) what did you expect? and 3) what happened instead?

Reproducer: a small (the smallest?) piece of stand-alone code that demonstrates your trouble

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0