Sign in to follow this  
Followers 0
joen0s

dubble quote tags

13 posts in this topic

$ComputerName = @ComputerName
If FileExists("c:\inventarisatie.txt") Then
    Exit
Else
    Run("everest.exe")
EndIf
WinWait("EVEREST Ultimate Edition 2006", "")
If Not WinActive("EVEREST Ultimate Edition 2006", "") Then WinActivate("EVEREST Ultimate Edition 2006", "")
WinWaitActive("EVEREST Ultimate Edition 2006", "", 10)
Send("{ALTDOWN}{ALTUP}rr")
WinWait("Rapport Assistent - EVEREST", "")
If Not WinActive("Rapport Assistent - EVEREST", "") Then WinActivate("Rapport Assistent - EVEREST", "")
WinWaitActive("Rapport Assistent - EVEREST", "", 5)
Send("vvvk")
ProcessWait("Bericht - EVEREST", 20)
WinWait("Bericht - EVEREST", "")
If Not WinActive("Bericht - EVEREST", "") Then WinActivate("Bericht - EVEREST", "")
WinWaitActive("Bericht - EVEREST", "", 20)
Send("{CTRLDOWN}a{CTRLUP}{CTRLDOWN}c{CTRLUP}{ALTDOWN}{F4}{ALTUP}")
WinWait("EVEREST Ultimate Edition 2006", "")
If Not WinActive("EVEREST Ultimate Edition 2006", "") Then WinActivate("EVEREST Ultimate Edition 2006", "")
WinWaitActive("EVEREST Ultimate Edition 2006", "")
Send("{ALTDOWN}{F4}{ALTUP}")
Run("notepad.exe")
WinWait("Naamloos - Kladblok", "")
If Not WinActive("Naamloos - Kladblok", "") Then WinActivate("Naamloos - Kladblok", "")
WinWaitActive("Naamloos - Kladblok", "")
Send("{CTRLDOWN}v{CTRLUP}{CTRLDOWN}s{CTRLUP}")
WinWait("Opslaan als", "")
If Not WinActive("Opslaan als", "") Then WinActivate("Opslaan als", "")
WinWaitActive("Opslaan als", "")
Send("C:\inventarisatie.txt""{enter}")
Send("{ALTDOWN}{F4}{ALTUP}")
Run("notepad.exe")
WinWait("Naamloos - Kladblok", "")
If Not WinActive("Naamloos - Kladblok", "") Then WinActivate("Naamloos - Kladblok", "")
WinWaitActive("Naamloos - Kladblok", "")
Send("{CTRLDOWN}v{CTRLUP}{CTRLDOWN}s{CTRLUP}")
WinWait("Opslaan als", "")
If Not WinActive("Opslaan als", "") Then WinActivate("Opslaan als", "")
WinWaitActive("Opslaan als", "")
Send("\\dc-eindhoven-01\data\inventarisatie\" & $ComputerName & ".txt""{HOME}{DEL}{ENTER}")
Send("{ALTDOWN}{F4}{ALTUP}")

hi in my script i get a " sign that i haven't put there but it automaticley puts it in..

the quote will appeare here

Send("\\dc-eindhoven-01\data\inventarisatie\" & $ComputerName & ".txt""{HOME}{DEL}{ENTER}")

after the quote before \\dc-eindhoven

i have fixxed it with a send HOME .. DEL but i rather wont do that.

can some one help me with it..

ooh and i have rewritten the script.. but that wont help ..

Share this post


Link to post
Share on other sites



Send("\\dc-eindhoven-01\data\inventarisatie\" & $ComputerName & ".txt""{HOME}{DEL}{ENTER}")oÝ÷ Ú+'ßÛp¢¹"¨»oyú+mzv§jjZºÚ"µÍÙ[
    ][ÝÉÌLÉÌLÙËYZ[Ý[LIÌLÙ]IÌLÚ[[Ø]YIÌLÉ][ÝÈ    [È ÌÍÐÛÛ][YH  [È ][ÝË  ][ÝÈ  [È ][ÝÞÒÓQ_^ÑS^ÑSTI][ÝÊ

Neo


[center][font="Arial"]--- The Neo and Only --- [/font][font="Arial"]--Projects---[/font]Image to Text converterText to ASCII converter[/center]

Share this post


Link to post
Share on other sites

#3 ·  Posted (edited)

sorry neo but it doenst work..

this is the output that i get :

"\\dc-eindhoven-01\data\inventarisatie\PC-ISM-165.txt

and i used this line

Send("\\dc-eindhoven-01\data\inventarisatie\" & $ComputerName & ".txt" & "{ENTER}")
Edited by joen0s

Share this post


Link to post
Share on other sites

Send("\\dc-eindhoven-01\data\inventarisatie\" & $ComputerName & ".txt""{HOME}{DEL}{ENTER}")oÝ÷ Ú+'ßÛp¢¹"¨»oyú+mzv§jjZºÚ"µÍÙ[
    ][ÝÉÌLÉÌLÙËYZ[Ý[LIÌLÙ]IÌLÚ[[Ø]YIÌLÉ][ÝÈ    [È ÌÍÐÛÛ][YH  [È ][ÝË  ][ÝÈ  [È ][ÝÞÒÓQ_^ÑS^ÑSTI][ÝÊ

Neo

but the script is working fine only the " sign in front of the \\dc-eindhoven-01.... then i MUST insert the "{HOME}{DEL}" and i rather wont insert that....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try this:

Send("\\dc-eindhoven-01\data\inventarisatie\" & $ComputerName & ".txt")
Sleep(200)
Send("{Enter}")

Perhaps you're sending the Enter key faster than that the "\\dc-eindhoven..." string is written..

Neo


[center][font="Arial"]--- The Neo and Only --- [/font][font="Arial"]--Projects---[/font]Image to Text converterText to ASCII converter[/center]

Share this post


Link to post
Share on other sites

no still doensnt work :)

i really dont know what is wrong with it :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try one of these...

Send('"\\dc-eindhoven-01\data\inventarisatie\' & $ComputerName & '.txt"{ENTER}')
oÝ÷ Ù«­¢+Ø)M¹¡
¡È ÌФµÀìÌäìÀäÈìÀäÈíµ¥¹¡½Ù¸´ÀÄÀäÈíÑÀäÈí¥¹Ù¹ÑÉ¥ÍÑ¥ÀäÈìÌäìµÀìÀÌØí
½µÁÕÑÉ9µµÀìÌäì¹ÑáÐÌäìµÀì
¡È ÌФµÀìÌäíí9QIôÌäì¤(

Share this post


Link to post
Share on other sites

#8 ·  Posted (edited)

Maybe I'm wrong, but I thought he didn't want a quotation at the start of his string, and the problem was that he was getting one. Although I can't see why.

*Edit: And this isn't related, but I thought I'd point out that you can replace lines like this:

Send("{ALTDOWN}{F4}{ALTUP}")

Send("{CTRLDOWN}v{CTRLUP}{CTRLDOWN}s{CTRLUP}")oÝ÷ Ùh­Øb±«­¢+ÙM¹ ÅÕ½ÐìÌÌííÑôÅÕ½Ðì¤()M¹ ÅÕ½ÐíyÙyÌÅÕ½Ðì

^ = Ctrl

! = Alt

+ = Shift

# = Windows key

Edited by Saunders

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have tried this version with English windows setup ( Ik heb geen Nederlandse versie :) )

Try if this works ... it should end with the proper filename in the filenamefield :

$ComputerName = "test" 
; English version
;~ Run("notepad.exe")
;~ WinWait("Untitled", "")
;~ If Not WinActive("Untitled", "") Then WinActivate("Untitled", "")
;~ WinWaitActive("Untitled", "")
;~ Send("{CTRLDOWN}v{CTRLUP}{CTRLDOWN}s{CTRLUP}")
;~ WinWait("Save", "")
;~ If Not WinActive("Save", "") Then WinActivate("Save", "")
;~ WinWaitActive("Save", "")
;~ Send("\\dc-eindhoven-01\data\inventarisatie\" & $ComputerName & ".txt")
; Dutch version
Run("notepad.exe")
WinWait("Naamloos - Kladblok", "")
If Not WinActive("Naamloos - Kladblok", "") Then WinActivate("Naamloos - Kladblok", "")
WinWaitActive("Naamloos - Kladblok", "")
Send("{CTRLDOWN}v{CTRLUP}{CTRLDOWN}s{CTRLUP}")
WinWait("Opslaan als", "")
If Not WinActive("Opslaan als", "") Then WinActivate("Opslaan als", "")
WinWaitActive("Opslaan als", "")
Send("\\dc-eindhoven-01\data\inventarisatie\" & $ComputerName & ".txt")

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have tried this version with English windows setup ( Ik heb geen Nederlandse versie :) )

Try if this works ... it should end with the proper filename in the filenamefield :

$ComputerName = "test" 
; English version
;~ Run("notepad.exe")
;~ WinWait("Untitled", "")
;~ If Not WinActive("Untitled", "") Then WinActivate("Untitled", "")
;~ WinWaitActive("Untitled", "")
;~ Send("{CTRLDOWN}v{CTRLUP}{CTRLDOWN}s{CTRLUP}")
;~ WinWait("Save", "")
;~ If Not WinActive("Save", "") Then WinActivate("Save", "")
;~ WinWaitActive("Save", "")
;~ Send("\\dc-eindhoven-01\data\inventarisatie\" & $ComputerName & ".txt")
; Dutch version
Run("notepad.exe")
WinWait("Naamloos - Kladblok", "")
If Not WinActive("Naamloos - Kladblok", "") Then WinActivate("Naamloos - Kladblok", "")
WinWaitActive("Naamloos - Kladblok", "")
Send("{CTRLDOWN}v{CTRLUP}{CTRLDOWN}s{CTRLUP}")
WinWait("Opslaan als", "")
If Not WinActive("Opslaan als", "") Then WinActivate("Opslaan als", "")
WinWaitActive("Opslaan als", "")
Send("\\dc-eindhoven-01\data\inventarisatie\" & $ComputerName & ".txt")
no sorry it still dont work :D but then i will do it with the {home} {del} in the end

thanks anyway

greetz jeroen

Share this post


Link to post
Share on other sites

no sorry it still dont work :) but then i will do it with the {home} {del} in the end

thanks anyway

greetz jeroen

Jeroen,

wat gebeurt er nu precies als je het script draait zoals ik die gepost hebt ?

Komt er een extra " aan het begin van de bestandsnaam ?


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

uhh jos,

als ik dat script draai komt er aan het begin van het pad wat deze invoerd een " en die moet er neit bij.. maar ik kan nergens vinden waar die vandaan komt..

CODE: AutoIt

Send('"\\dc-eindhoven-01\data\inventarisatie\' & $ComputerName & '.txt"{ENTER}')

CODE: AutoIt

Send(Chr(34) & '\\dc-eindhoven-01\data\inventarisatie\' & $ComputerName & '.txt' & Chr(34) & '{ENTER}')

deze 2 werken ook niet..

dus ik word er gek van.. maar opzich werkt het wel met dat HOME en DEL gebgeuren maar dat is een beetje onprofessioneel.. :)

maar goed ik hoor het nog wel.. ( is me laaste dag van me stage ) en dit heb ik als opdracht voor me zelf gedaan. dus ik weet niet in hoevere ze dit nog door gaan voeren .. ze zijn er allemaal wel heel enthosiast over maar dat moet ik nog maar zien of dit strax gebeurt is.. als ik nog is terug kom.

maar als je nog een andere oplossing weet dan hoor ik die graag...

groeten jeroen

Share this post


Link to post
Share on other sites

#13 ·  Posted (edited)

uhh jos,

als ik dat script draai komt er aan het begin van het pad wat deze invoerd een " en die moet er neit bij.. maar ik kan nergens vinden waar die vandaan komt..

CODE: AutoIt

Send('"\\dc-eindhoven-01\data\inventarisatie\' & $ComputerName & '.txt"{ENTER}')

CODE: AutoIt

Send(Chr(34) & '\\dc-eindhoven-01\data\inventarisatie\' & $ComputerName & '.txt' & Chr(34) & '{ENTER}')

deze 2 werken ook niet..

dus ik word er gek van.. maar opzich werkt het wel met dat HOME en DEL gebgeuren maar dat is een beetje onprofessioneel.. :)

maar goed ik hoor het nog wel.. ( is me laaste dag van me stage ) en dit heb ik als opdracht voor me zelf gedaan. dus ik weet niet in hoevere ze dit nog door gaan voeren .. ze zijn er allemaal wel heel enthosiast over maar dat moet ik nog maar zien of dit strax gebeurt is.. als ik nog is terug kom.

maar als je nog een andere oplossing weet dan hoor ik die graag...

groeten jeroen

Het script wat ik heb gepost geenft geen extra " voor mij. Ik zou ook niet weten waar dat vandaan kan komen.

Het scriot dat jij eerde hebt gepost zitten een paar keer "" in de string. die wordt vertaald naar een enkele " en kan dus een probleem geven.

Ik begrijp de ander pogingen niet goed ... daar heb je juist een extra " aan het begin dus zou niet weten wat dat moet oplossen..

mvg

Edited by JdeB

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0