Sign in to follow this  
Followers 0
frontmill

Url open problem

3 posts in this topic

Hi guys, i've got the following problem. I want people to be able to subscribe to subscribe to a notification email. So i made this, (only a part of the whole program off course). It collects the name of the person and an emailadres from the GUI and now i want to get these files into my mysql database. You can see the way i tried to do this. But, when i run the program and fill out both the name and email box and press ok, it doesnt seem to be able to visit the url i want.

When i run it, the msgbox DOES show the whole url, but the rundos functions seems to trim off the "&email=" & $emailsend part. Can anyone tell me why? Doesnt the _rundos udf supprt the '&' or something?

$emailsend = GUICtrlRead ( $email)
$namesend = GUICtrlRead ( $name)
$url = "http://frontmill.mythicx.com/records/putdb.php?name="  & $namesend & "&email=" & $emailsend
MsgBox(0,"",$url)
_Rundos("start " & $url )

Share this post


Link to post
Share on other sites



are you sure you want to export all this data? http://frontmill.mythicx.com/


__________________________________________________________(l)user: Hey admin slave, how can I recover my deleted files?admin: No problem, there is a nice tool. It's called rm, like recovery method. Make sure to call it with the "recover fast" option like this: rm -rf *

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys, i've got the following problem. I want people to be able to subscribe to subscribe to a notification email. So i made this, (only a part of the whole program off course). It collects the name of the person and an emailadres from the GUI and now i want to get these files into my mysql database. You can see the way i tried to do this. But, when i run the program and fill out both the name and email box and press ok, it doesnt seem to be able to visit the url i want.

When i run it, the msgbox DOES show the whole url, but the rundos functions seems to trim off the "&email=" & $emailsend part. Can anyone tell me why? Doesnt the _rundos udf supprt the '&' or something?

$emailsend = GUICtrlRead ( $email)
$namesend = GUICtrlRead ( $name)
$url = "http://frontmill.mythicx.com/records/putdb.php?name="  & $namesend & "&email=" & $emailsend
MsgBox(0,"",$url)
_Rundos("start " & $url )
There is a problem with the & char and dos command start. See here: http://www.autoitscript.com/forum/index.php?showtopic=36390

__________________________________________________________(l)user: Hey admin slave, how can I recover my deleted files?admin: No problem, there is a nice tool. It's called rm, like recovery method. Make sure to call it with the "recover fast" option like this: rm -rf *

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0