Sign in to follow this  
Followers 0
Pook

Help with Quicken 2007 Install script

7 posts in this topic

I'm a Noob , and can't get past the install part of the exe

The problem I'm having is that the splash screen always says "Quicken 2007 - Install Wizard". So I can use the send command to click Next, and start the install. However the install part takes about 45sec to finish, and I can't find a way to send the finial commands after the install part is done. ( I've tried the Sleep command, but it don't work right over the network)

How to you start up the script up again after the install part is done I'm I losing anyone?

CODE
Run("\\ComputerName\Quicken$\Install.exe")

WinWait("Quicken 2007 - Install Wizard","")

Send ("{Enter}")

Sleep(250)

Send ("{Tab}")

Sleep(250)

Send ("{Tab}")

Sleep(250)

Send ("{UP}")

Send ("{Enter}")

Sleep(250)

Send ("{Enter}")

Sleep(100)

Send ("{Enter}")

************* This is when it's start the to install the files, anything after this never works***********

Send ("{Tab}")

sleep(100)

Send ("{Enter}")

Sleep(100)

Send ("{Enter}")

So on.

Share this post


Link to post
Share on other sites



Without information about what changes after instal I can't help you.

What changes? Title bar? or Window text? or Some button text? or Window close?

So maybe:

Send ("{Enter}")
WinWaitClose ( "title", "text" )
;************* This is when it's start the to install the files, anything after this never works***********
Send ("{Tab}")

Share this post


Link to post
Share on other sites

maybe you are sending the keys during the installation, when they will do nothing. Make it wait until the installation is over.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The same titile bar that is showing during the install, is the one showing after it's done. (no change) After the install is done running, the next to spash screens are just information windows & I just need to click next > next > Done.

But the titile on the window stays the same the whole time.

Example:

http://www.hauntcontroller.com/images/sc/i..._installing.png (just a random image)

How do I get the script to wait until the install part is done, if the screen title doesn't change.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks

I just found out about Autoit a week ago. Loving it so far, but I know I have alot to learn. On that note.... how do I get the "ControlID " for that button on that slash screen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks

I just found out about Autoit a week ago. Loving it so far, but I know I have alot to learn. On that note.... how do I get the "ControlID " for that button on that slash screen?

Use AU3Info.exe

Also search for ControlCommand examples in Helpfile and in forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0