Sign in to follow this  
Followers 0
Ultratech

Window And Function Problems

5 posts in this topic

My first problem is when I activate a window (Diablo II and Diablo 2 if it matters) it sometimes locks, whenever I click on it it doesn't open. Is there like a focus problem or something? My second question is I have a script with 3 functions. One of those functions runs an endless loop. How would I exit that loop by triggering another function? Don't have a script to post right now because it's kind of messed up.

Share this post


Link to post
Share on other sites



Code Please :whistle:


Start here if you are new Valuater's AutoIT 1-2-3Looking for an UDF - Look hereDo you need to do it twice - Autoit

Share this post


Link to post
Share on other sites

WinActivate("Diablo 2")
WinWaitActive("Diablo 2")
some stuff here...
WinActivate("Diablo II")
WinWaitActive("Diablo II")
some stuff here...

This is what the window part looks like, it supposed to switch to my second window, run some commands then switch to the other window and do the same but once in a while the second window locks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Use handles.


[center]Common sense plays a role in the basics of understanding AutoIt... If you're lacking in that, do us all a favor, and step away from the computer.[/center]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0