Sign in to follow this  
Followers 0
SteveO

Help with a Login Script

3 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

I'm trying to make a login script for Neopets.com, it's odd though because the form objects have no ID's. So I tried entering a 1 being as it was the first form listed in IE Builder.

this is what i've got this far

Func Login()
    Global $IE = _IECreate($S_url, 0, 1, 1)
    $Login = _IEFormGetObjByName($IE,"1")
    $User = _IEFormElementGetObjByName($Login,"username")
    _IEFormElementSetValue($User,$Username)
    _IEFormSubmit($Login)
EndFunc

the login page is at

http://neopets.com/loginpage.phtml
Edited by SteveO

Share this post


Link to post
Share on other sites



anyone?


Share this post


Link to post
Share on other sites

0-based index, so if it's the first form, use 0 in _IEFormGetCollection.


IE Dev ToolbarMSDN: InternetExplorer ObjectMSDN: HTML/DHTML Reference Guide[quote]It is surprising what a man can do when he has to, and how little most men will do when they don't have to. - Walter Linn[/quote]--------------------[font="Franklin Gothic Medium"]Post a reproducer with less than 100 lines of code.[/font]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0