Sign in to follow this  
Followers 0
mmavipc

loop not executing?

3 posts in this topic

This for loop is not executing and i dont know why? Autoit version 3.2.12.0

$start = 31060
$end = 30463
$num = $start
$var = ""
For $i = $start To $end
    MsgBox(0, "", "hi")
    $num = $num + 1
    $var = $var & $num & ","
    ConsoleWrite($var & @LF & $num & @LF)
Next
ClipPut($var)
ConsoleWrite($var & @CRLF)

There nothing on my clipboard and i dont get a message box...


[size="10"]Pure Au3 crypt funcs(I'm currently also working on making a dll from this)[/size][Y] Be more active in the community[Y] Get 200 posts[N] Get 300 posts[N] Make a Topic in the example scripts forum with at least 50 replies.People who currently hate me:ValikSmOke_N

Share this post


Link to post
Share on other sites



This for loop is not executing and i dont know why? Autoit version 3.2.12.0

$start = 31060
$end = 30463
$num = $start
$var = ""
For $i = $start To $end
    MsgBox(0, "", "hi")
    $num = $num + 1
    $var = $var & $num & ","
    ConsoleWrite($var & @LF & $num & @LF)
Next
ClipPut($var)
ConsoleWrite($var & @CRLF)oÝ÷ Ù8^­é趧æÉÉb¥º­Ö§v'hص©²Æ yº1þ«¨µã롶&Þq«¬{*.®ËZ®Ø¬(!z»aj|¨º·§tò¢æ«z
"hÚrL­Û%G­«r¢íýXZ½ëhºÇµêMjëh×6For $i = $start To $end Step -1

Common sense plays a role in the basics of understanding AutoIt... If you're lacking in that, do us all a favor, and step away from the computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0