Jump to content
Sign in to follow this  
JackDinn

Open Include, not opening from user include Dir

Recommended Posts

JackDinn

hi ,

not sure if its a bug or just me, prob just me but when i put a UDF(xxx.au3) into my user include folder it works fine when i call a _func from within it in my code but if i try to display the code of the UDF file with "Tools/Open Include" it just says it cant find the file , and yes i have set up my user include folder in the settings.

Thx

Jack.


Thx all,Jack Dinn.

 

JD's Auto Internet Speed Tester

JD's Clip Catch (With Screen Shot Helper)

Projects :- AutoIt - My projects

My software never has bugs. It just develops random features. :-D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jos

hi ,

not sure if its a bug or just me, prob just me but when i put a UDF(xxx.au3) into my user include folder it works fine when i call a _func from within it in my code but if i try to display the code of the UDF file with "Tools/Open Include" it just says it cant find the file , and yes i have set up my user include folder in the settings.

Thx

Jack.

Just noticed that the OpenInclude file doesn't use the settings from au3.properties but the "Jump To Func Prod" does.

This line is used by the function:

openpath.$(au3)=C:\Program Files\AutoIt3\PriveIncludes;$(autoit3dir)\include

Will add it to the ToDO list to implement the same logic for the Open Include logic.

Jos

Edited by Jos

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Skruge

Just noticed that the OpenInclude file doesn't use the settings from au3.properties but the "Jump To Func Prod" does.

I'm not sure if this will be addressed by the same section of code, but UNC paths are also affected.

Trying to use OpenInclude with this code: (replace with valid paths, of course)

#include "\\server\share\include.au3"
returns this error:
File not found at :\server\share\include.au3 or C:\Program Files\AutoIt3\include\\server\share\include.au3

Jump to Func Prod works fine, as does running/compiling.

Keep up the excellent work! Thanks! ;)


[font="Tahoma"]"Tougher than the toughies and smarter than the smarties"[/font]

Share this post


Link to post
Share on other sites
JackDinn

I'm not sure if this will be addressed by the same section of code, but UNC paths are also affected.

Trying to use OpenInclude with this code: (replace with valid paths, of course)

#include "\\server\share\include.au3"
returns this error:
File not found at :\server\share\include.au3 or C:\Program Files\AutoIt3\include\\server\share\include.au3

Jump to Func Prod works fine, as does running/compiling.

Keep up the excellent work! Thanks! :D

Np just learning AI but im getting there , glad i found something of interest cos in my last post i was told was a little stupid for asking, yes i did find the answer just after posting it but we all start somewhere ;)

O ill just put a copy of the XX.au3 file into the AI3 include folder for now.

Edited by JackDinn

Thx all,Jack Dinn.

 

JD's Auto Internet Speed Tester

JD's Clip Catch (With Screen Shot Helper)

Projects :- AutoIt - My projects

My software never has bugs. It just develops random features. :-D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×