Jump to content
Sign in to follow this  
secman

ISSUE with SOPHOS Anti Virus Program

Recommended Posts

secman

I have discovered this morning following an overnight AV update, that all my compiled Autoit scripts are being detected by our Sophos AV as being infected with W32/Sohana-BR (spyware).This has meant that staff and student menu systems have "disappeared". I have reported this to SOPHOS in the UK along with a sample file. They will hopefully be issuing a fix in the near future.

Alan

Share this post


Link to post
Share on other sites
KaFu

Share this post


Link to post
Share on other sites
secman

Just to let everyone know, Sophos have issued a fix for this problem. If members make sure that their AV is up to date then the problem should go away.

Thanks

Alan

Share this post


Link to post
Share on other sites
arcker

?? HUH ??

our NAS is controlled by Sophos, and all of my script are on it...

thx for the information i will take a look


-- Arck System _ Soon -- Ideas make everything

"La critique est facile, l'art est difficile"

Projects :

[list] [*]Au3Service : Run your exe as service V3 / Updated 29/07/2013 Get it Here [/list]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×