Sign in to follow this  
Followers 0
amwmedia

x64 traytip doesn't show

8 posts in this topic

Topic pretty much lays it out. Is there any way to get a TrayTip to show in Vista 64?

Share this post


Link to post
Share on other sites



From the helpfile:

A Tray tip will close if the AutoIt tray icon disappears. Consequently, the TrayTip may not appear if AutoItSetOption("TrayIconHide", 1) is set or if the user has disabled balloon tips via registry settings!

Share this post


Link to post
Share on other sites

From the helpfile:

Yeah, but the icon's not hidden. It's visible, the bubble just never shows up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, but the icon's not hidden. It's visible, the bubble just never shows up.

Have you ever read my quote? :):lmao:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes Kip, thanks for the reply, I read it. However I'm not using AutoItSetOption("TrayIconHide", 1) and I've checked and tray notifications aren't disabled in "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Advanced". The bubbletips still don't show. I thought maybe it was some issue with AutoIt on Vista 64.

Am I missing something obvious?

Share this post


Link to post
Share on other sites

well, if there's no known issue, then it must be some config setting on my computer because even the example code in the documentation doesn't work. :-\

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm on vista 64 too, and I have the exact same issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0