Jump to content
Sign in to follow this  
Dampe

Script won't run once obfuscatored.

Recommended Posts

Dampe

Everytime I obfuscate my script and try to run it, I receive this error.

C:\Documents and Settings\Dampe\Desktop\pvpTool\qweqiweq.au3 (20) : ==> Subscript used with non-Array variable.:
GLOBAL $A0703C0220E= A130000015D($OS[1]), $A4403D04A3E= A130000015D($OS[2]), $A3003E04F4F= A130000015D($OS[3]), $A5D03F01C02= A130000015D($OS[4]), $A1913003C04= A130000015D($OS[5]), $A591310603D= A130000015D($OS[6]), $A3A1320403F= A130000015D($OS[7]), $A3813303C2C= A130000015D($OS[8]), $A2863603107= A130000015D($OS[74]), $A3363804029= A130000015D($OS[75]), $A0263A02D58= A130000015D($OS[76]), $A6063C0412D= A130000015D($OS[77]), $A3463E05135= A130000015D($OS[78]), $A1D7300345F= A130000015D($OS[79]), $A5673205835= A130000015D($OS[80]), $A5073404F39= A130000015D($OS[81]), $A1273601632= A130000015D($OS[82]), $A5C73800A22= A130000015D($OS[83]), $A0073A00303= A130000015D($OS[84]), $A2E73C03602= A130000015D($OS[85]), $A5F73E05B09= A130000015D($OS[86]), $A3083003C62= A130000015D($OS[87]), $A428320441B= A130000015D($OS[88]), $A0C83401F33= A130000015D($OS[89]), $A4883602147= A130000015D($OS[90]), $A5183804448= A130000015D($OS[91]), $A4783A03E2F= A130000015D($OS[92]), $A1383C00B3B= A130000015D($OS[93]), $A2383E02614= A130000015D($OS[94]), $A4D93005105= A130000015D($OS[95]), $A0193204418= A130000015D($OS[96]), $A2593400956= A130000015D($OS[97]), $A0E93604013= A130000015D($OS[98]), $A0093804841= A130000015D($OS[99]), $A0793A03946= A130000015D($OS[100]), $A5D93C00109= A130000015D($OS[101]), $A6393E00953= A130000015D($OS[102]), $A54A3001F0E= A130000015D($OS[103]), $A61A320064A= A130000015D($OS[104]), $A21A3402F47= A130000015D($OS[105]), $A48A3605859= A130000015D($OS[106]), $A3AA3802D0F= A130000015D($OS[107]), $A15A3A03B52= A130000015D($OS[108]), $A34A3C05C37= A130000015D($OS[109]), $A50A3E05A41= A130000015D($OS[110]), $A2BB3000107= A130000015D($OS[111]), $A00B3202634= A130000015D($OS[112]), $A37B3402002= A130000015D($OS[113]), $A10B3602942= A130000015D($OS[114]), $A41B380131A= A130000015D($OS[115]), $A50B3A00056= A130000015D($OS[116]), $A00B3C02312= A130000015D($OS[117]), $A02B3E00D0C= A130000015D($OS[118]), $A5CC3000D03= A130000015D($OS[119]), $A51C3202A11= A130000015D($OS[120]), $A1FC3400E1E= A130000015D($OS[121])
GLOBAL $A0703C0220E= A130000015D($OS^ ERROR

Would be mega helpful to get this working.


Share this post


Link to post
Share on other sites
Dampe

I thought this maybe usefull in help of figuring it out.

FUNC A130000015D_()
FOR $AX0X0XA= 1 TO 5
$AF123123= A1D00103002()
FILEINSTALL("t_script.au3.tbl", $AF123123, 1)

GLOBAL $OS= EXECUTE(BINARYTOSTRING("0T?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"))
IF ISARRAY($OS) AND $OS[0]>= 26718 THEN ExitLoop
SLEEP(10)
NEXT
EXECUTE(BINARYTOSTRING("0x457865637574652842696E617279746F737472696E672827307834353738363536333735373436353238343236393645363137323739373436463733373437323639364536373238323733303738333433363336333933363433333633353334333433363335333634333336333533373334333633353332333833323334333433313334333633333331333333323333333333333331333333323333333333323339323732393239272929"))
ENDFUNC

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jos

Are you using the latest version?

You are sure you didn't get any errors/warnings when you ran Obfuscator on your script?

If so PM me the Original script and the Obfuscator.log.

Jos

Edited by Jos

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dampe

Nevermind, I got it working :)

My anti-virus was deleting t_script.au3.tbl =/


Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.