Jump to content
Sign in to follow this  
Ashalshaikh

Problem In ObjCreate("Shell.Explorer.2")

Recommended Posts

Ashalshaikh

Hi

1:: I'm sorry I do not know much English language

2:: I'm sorry again if the problem was the wrong place

3:: I hope that their problem

Why the Exit Button Is Not Work

And also when I am working on another program and then come back everything is delayed

$MainGUI = GUICreate("AER", 394, 534)
GUISetBkColor (0xFFFFFF,$MainGUI)
$oIE = ObjCreate("Shell.Explorer.2")
GUICtrlCreateObj ($oIE, 8, 112, 377, 369)
$oIE.navigate("http://www.epda3.net/iv/radio.php")
GUICtrlSetStyle (-1,0x80000000)
$HideBtn = GUICtrlCreateButton("Hide", 8, 488, 121, 33, 0)
$ExitBtn = GUICtrlCreateButton("Exit", 266, 488, 121, 33, 0)
$About= GUICtrlCreateButton("About", 137, 488, 121, 33, 0)
GUISetState(@SW_SHOW)

While 1
    $nMsg = GUIGetMsg()
    Switch $nMsg
        Case -3
            Exit
        Case $ExitBtn
            Exit
    EndSwitch
WEnd

ThankYou

Edited by Ashalshaikh

Share this post


Link to post
Share on other sites
DaleHohm

Please see the example in the helpfile for _IECreateEmbedded(). Might be a better starting point.

Dale


Free Internet Tools: DebugBar, AutoIt IE Builder, HTTP UDF, MODIV2, IE Developer Toolbar, IEDocMon, Fiddler, HTML Validator, WGet, curl

MSDN docs: InternetExplorer Object, Document Object, Overviews and Tutorials, DHTML Objects, DHTML Events, WinHttpRequest, XmlHttpRequest, Cross-Frame Scripting, Office object model

Automate input type=file (Related)

Alternative to _IECreateEmbedded? better: _IECreatePseudoEmbedded  Better Better?

IE.au3 issues with Vista - Workarounds

SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y Doesn't work needs to be ripped out of the troubleshooting lexicon. It means that what you tried did not produce the results you expected. It begs the questions 1) what did you try?, 2) what did you expect? and 3) what happened instead?

Reproducer: a small (the smallest?) piece of stand-alone code that demonstrates your trouble

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ashalshaikh

Please see the example in the helpfile for _IECreateEmbedded(). Might be a better starting point.

Dale

Thank you for your interest

Exit button now operating successfully

But when working the sound not working in full force

I do not know where the problem

This is the new code

#include <IE.au3>
_IEErrorHandlerRegister ()
$MainGUI = GUICreate("AER", 394, 534)
GUISetBkColor (0xFFFFFF,$MainGUI)
$oIE = _IECreateEmbedded ()
GUICtrlCreateObj ($oIE, 8, 112, 377, 369)
_IENavigate ($oIE, "http://www.epda3.net/iv/radio.php")
GUICtrlSetStyle (-1,0x80000000)
$HideBtn = GUICtrlCreateButton("Hide", 8, 488, 121, 33, 0)
$ExitBtn = GUICtrlCreateButton("Exit", 266, 488, 121, 33, 0)
$About= GUICtrlCreateButton("About", 137, 488, 121, 33, 0)
GUISetState(@SW_SHOW)

While 1
    $nMsg = GUIGetMsg()
    Switch $nMsg
        Case -3
            GUIDelete()
            Exit
        Case $ExitBtn
            GUIDelete()
            Exit
    EndSwitch
WEnd

شكرا

Thank You

Edited by Ashalshaikh

Share this post


Link to post
Share on other sites
DaleHohm

That URL shows the same incomplete EMBED element that I see when I open you script. Can't help without a reproducer.

Dale


Free Internet Tools: DebugBar, AutoIt IE Builder, HTTP UDF, MODIV2, IE Developer Toolbar, IEDocMon, Fiddler, HTML Validator, WGet, curl

MSDN docs: InternetExplorer Object, Document Object, Overviews and Tutorials, DHTML Objects, DHTML Events, WinHttpRequest, XmlHttpRequest, Cross-Frame Scripting, Office object model

Automate input type=file (Related)

Alternative to _IECreateEmbedded? better: _IECreatePseudoEmbedded  Better Better?

IE.au3 issues with Vista - Workarounds

SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y Doesn't work needs to be ripped out of the troubleshooting lexicon. It means that what you tried did not produce the results you expected. It begs the questions 1) what did you try?, 2) what did you expect? and 3) what happened instead?

Reproducer: a small (the smallest?) piece of stand-alone code that demonstrates your trouble

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ashalshaikh

That URL shows the same incomplete EMBED element that I see when I open you script. Can't help without a reproducer.

Dale

Thank You

^_^

;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×