Sign in to follow this  
Followers 0
newbie28

random quotation marks

3 posts in this topic

Hello,

When I try to copy the text in a field from one application and paste it into another, it is adding quotation marks at the beginning and end that aren't there in the original text. What am I doing wrong?! Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites



When I try to copy the text in a field from one application and paste it into another, it is adding quotation marks at the beginning and end that aren't there in the original text

Although I do not understand much about Autoit yet, I might suggest you be more specific... First what are you copying from? where are you pasting to? By being very specific perhaps you can help the experts give you a speedy answer ^_^ hope that helps.

john -

Share this post


Link to post
Share on other sites

When you copy text to the clipboard, it's entirely up to the source application as to what it puts on there. You could have "monkeys" highlighted in the source application, press Ctrl+C and find that it's placed "giraffes" on the clipboard. Just because the text is quoted after it's copied doesn't mean that it's not supposed to be.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0