Sign in to follow this  
Followers 0
FinalVersion

MineSweeper Bot [ Fail ]

7 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

My Current Code:

Global $Mine = False
Opt("MouseCoordMode", 2)
Run("winmine.exe")
WinWaitActive("Minesweeper")
Sleep(100)

Send("xyzzy")
Send("{SHIFTDOWN}{ENTER}{SHIFTUP}")

Sleep(100)
MouseMove(20, 45, 0)
Sleep(500)

$i = 0
Do
    Sleep(500)
    $var = PixelGetColor(0, 0)
    $mPos = MouseGetPos()
    MouseMove($mPos[0], $mPos[1] + 16, 0)
    If $var = 0 Then
        $Mine = True
        Sleep(100)
    EndIf
    If $Mine = True Then
        MouseClick("Left", $mPos[0], $mPos[1], 1, 0)
    EndIf
    $i = $i + 1
Until $i = 9

This just does the first row atm, help is appreciated.

Edited by Godly

Share this post


Link to post
Share on other sites



Yeah thats a spoiler :) Just need this code fixed ^^

Hmm. There are more effective ways to make a MineSweeper Bot. Why did you decide to do it in Autoit?

Share this post


Link to post
Share on other sites

To see how good it could be done in ai. I'm trying to make it more effective, atm it doesn't work :)

Hmm. It does seem interesting to try! I'm a bit busy right now, I'l PM you when I'm free and try to help you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0