Jump to content
  1. McMuffinTop

    McMuffinTop

  2. LukeLe

    LukeLe

  3. ibrahem

    ibrahem

  4. dilligence

    dilligence

  5. MattHiggs

    MattHiggs

  6. jcmackie

    jcmackie

  7. SkysLastChance

    SkysLastChance

  8. coffeeturtle

    coffeeturtle

  9. Mannyfresh15

    Mannyfresh15

  10. Luigi

    Luigi

  11. TheDcoder

    TheDcoder

  12. horphi

    horphi

  13. mLipok

    mLipok

  • Similar Content

    • By topgundcp
      Hi, 
      This is my very first post in this forum and am also new with Autoit programming so be easy on me.
      Below is the code that I am trying to get the index of the item selected. No problem getting the text.
      Case $listEdition   ; handle of the list             local $index=0             $item=GUICTRLRead($listEdition)    ; This will return the text in the list             ; ==============   The loop below always fails  ==================             ; Meaning _GUICtrlListView_GetItemSelected($listEdition, $i) always return FALSE. WHY ???????              For $i = 0 To $editionArray[0] - 1   ; The content of the list in an array where editionArray[0] contains total count of items                 If _GUICtrlListView_GetItemSelected($listEdition, $i) Then                     $index = $i                     exitloop                 EndIf              Next              ;===================================================             ConsoleWrite( "Select Edition:     " & $item & "  index: " & $index & @CR) ....... Please look at the comments in the code & the pix attached.
      _GUICtrlListView_GetItemSelected($listEdition, $i) always returns FALSE.
      Another problem is on the list. It also populate  the total count of items from the Array. How can I skip this item from populating to the list ?.
      Please advise and thanks

    • By MarkIT
      Hi AutoIT masters,
      Good day! Sorry to have bothered this forum but we really need help. We are working on an automation project that is running on VDI server. The BOTS are in .exe are running fine until AV detected them and deleted the files. The files were re-compiled and AV kept on deleting them. The copy of the .exe BOT deleted were sent to Symantec for whitelisting. After whitelisting, it is no longer deleted but no longer working as designed (showing Line script error). We checked the scripts and there were no issues since we run it using SciTE editor and it performed the desired task. Good thing we found on this thread the solution using .a3x and the BOTS worked fine and no longer deleted. Now, the problem is they are asking why the BOTS won't run in .EXE and what is the reason behind Symantec AV deleting them. We raised a case with Symantec but they cannot provide further information as they are always seeing the file as "False Positive". We even tested with Symantec turned off and those .EXE files are working fine, however, after re-enabling, it got deleted.
      Just seeking help on how to better convince them that it is really Symantec causing the issue and the .a3x file.
    • By n0ktar
      is it possible to make a wall chams in rainbow six siege using autoit scripts? tell me please and how . 
    • By water
      Internet Explorer is nearly dead, newer versions of Firefox can't any longer be automated using Stilgar's FF UDF.
      Hence more and more users (including me) need to look at automating Webbrowsers using WebDriver.
      That's why I have started to create a tutorial in the wiki.
      It should describe all necessary steps from intallation to usage.

      I'm still collecting ideas for the tutorial - that's where you come into play.
      What do you expect to see in such a tutorial?
      Which browsers should be covered (Firefox, Chrome and Edge are settled)? Any questions for the FAQ? Which (high level) coding examples do you expect (like "How to attach to a running browser instance") ... Like to see your comments
       
      ToDo-List:
      Add "Tools" section and add ChroPath plugin Done FAQ: "How to attach to a running browser instance" Explain the difference between iuiautomation, iaccessible, autoit, webdriver. Done. The AutoIt FAQ 40 will be extended. Detailed description of each function Example for "how to deal with downloading" Example for "how to deal with popups (alerts, print or save dialog) Example for "how to deal with multiple tabs"
    • By Rskm
      Hi, I am using excel as input media for my program. The excel file (i tried with .xls, .xlsx and .xlsm format) has inputs which the autoit script reads during the run and performs few calculations. Some times (not always), after the run, when i try to open the excel file manually, the file doesnt open at all in excel. see the screenshot attached. However, if the execute the autoit script, the scripts still reads the existing data from that excel and performs the calcs. I copied the excel file to another computer and there too, it doesnt open.  So, after this, i cannot edit the excel forever (if i need to change any inputs). It is only this particular file that got affected. other excel files works normal.  What could be the problem here.  please help as this is a new challenge for me during my program development. 

×
×
  • Create New...