Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Citrix'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 8 results

  1. Hi, I am trying to print items from Outlook in a Citrix machine. I am printing the items into PDF files using ‘Microsoft Print to PDF option’. I am using OutlookEX.au3 for printing items. Everything is working fine except handling the ‘Save Print Output As’ dialog appearing while trying to print the file to PDF. I have set the default printer to ‘Microsoft Print to PDF’ from the control panel ( Control Panel\All Control Panel Items\Devices and Printers) and using the following method to print the item. _OL_ItemPrint($oOutlook, $OL_Item) ;print item I am not able to handl
  2. Hi, I am trying to get logged into our Citrix Storefront, we had this working on an older version but it was using "forms" and now it has changed. Here is the html for logon page, I need to select the username, password and then click the login button. I have been able to get to this page but do not know how to population these variables. Thanks for any help. citrix-logon.txt
  3. I've recently been getting hammered by Symantec SEP deleting all of my compiled scripts so I'm trying to figure out how I could run my scripts uncompiled. Problem is, these scripts are typically launched from inside Citrix sessions that I don't have control of so I can't install AutoIT in there to get all the #Include files that my scripts are using. I tried to use AU3Stripper and while, yes that did create a single file and I could run it. it put it in a state that I couldn't easily maintain going forward. Is there any existing way to pull all the functions and drop them
  4. I have been working on an script for work now for quite some time and I finally worked through all my bugs and have the script working great on my desktop. My ultimate goal however is to run this script on top of another web app as part of a Citrix published app. However it looks like _IEAttach doesn't want to recognize any browser instances when ran as a published app in Citrix. It runs fine if I login to Citrix and run it from a desktop. I found this old thread, but it looks like it was never resolved. '?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>> I have requested authorization t
  5. Hi, I have a script that uses image identification for selection, and it works fine in my local environment. but when I try running it in citrix desktop, images are not getting identified. I didn't install autoIT in citrix since I don't have admin rights, but copied the entire application folder with images and .dll files into a folder in citrix. can anyone help to resolve this?
  6. I have a bunch of scripts that I need to run on systems that are either accessed from RDP or Citrix. The problem I have had all along is that if you close the RDP or Citrix screen then the scripts will fail even if the user is still logged into the system you were connected to. I finally found something that will tell me if the session is still active but it's a command line tool called qwinsta.exe. I prefer not to do stdoutread if there is any other way so I'm wondering if anyone has an idea on how to get the session state for the currently logged in user as this script does but no
  7. Hi All, Now before I start, I have trawled through the forum & elsewhere for the last 24 hours or so & found nothing to even point me in the right direction. I have a rather large script that's doing various (AD reads & applying RegWrites based on the SID & AD reads....) & I've stripped it all back & the problem appears to lie with the create object which is calling a sproc I wrote to pull back various based on params passed. Now for the actual issue, all worked fine first time everywhere apart from within a Citrix xenapp session which is when I'm getting hit with
  8. How do you check a script error on a line that doesn't exist? I only have a bit more then 300 lines but the error is on line 1359. are lines from included files also counted? If so, the error is coming from a constants file. can anybody help me with this? FYI : the error only occurs when opening the exe file on a citrix session (not a normal computer) It states: AutoIt Error Line 1359 (File: "H:sdsslvpn.exe"): Error: Variable used without begin declared. If needed I can upload the script
×
×
  • Create New...