Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fileput'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 1 result

  1. I have inputted correct code for FTP but I get nothing on my server. #include <FTPEx.au3> Local $sServer = 'ftpserver' Local $sUsername = 'username' Local $sPass = 'pass' Local $hOpen = _FTP_Open('MyFTP Control') Local $hConn = _FTP_Connect($hOpen, $sServer, $sUsername, $sPass) _FTP_FilePut ( $hConn, @ScriptDir & '\FTP.au3' , '/FTP.au3' ,0 ,0 )How can it be wrong? My server is can use port default 0(20) and can use Filezilla to upload on that. I have researched on this forum but still cannot fix this. Thank you for your attention.
×
×
  • Create New...