Sign in to follow this  
Followers 0
Popeye1

My simply script works on my vista machine but not my XP one?

4 posts in this topic

I have a script and it's having trouble on line 324, it says Error: Wend statement with no matching While statement.

The thing is this script works fine on my vista pc, it's the exact same script, i copied the file to my xp machine and the script won't run, it just comes up with this error. I've checked the script and i can't see anything wrong.

Please help?

Share this post


Link to post
Share on other sites



If you are running it interpreted, then most likely the AutoIt versions are different.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a script and it's having trouble on line 324, it says Error: Wend statement with no matching While statement.

The thing is this script works fine on my vista pc, it's the exact same script, i copied the file to my xp machine and the script won't run, it just comes up with this error. I've checked the script and i can't see anything wrong.

Please help?

To second JohnOne.

Don't do that Popeye1. It's rude.

You have that other topic that you started and if you tried to use your brains you would see that GEOSoft is telling you that you need to provide more informations about your script (maybe even the code itself).


♡♡♡

.

eMyvnE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0