Sign in to follow this  
Followers 0
happycoder

Au3Record.exe -> Error: Unknown function name

5 posts in this topic

Hi guys

Nice to have found this cool forum and toy! :)

After trying to start a script wich was created with Au3Record.exe (latest Version on Windows 7 x64 with SP1), i get everytime the error:

AU3RecordSetup()

^ ERROR

Error: Unknown function name

Hmm, after asking google and this forum, i was not successfull to find any answers.

Do you know where the problem could be?

#region ---Au3Recorder generated code Start (v3.3.7.0) ---

#region --- Internal functions Au3Recorder Start ---

Func _AU3RecordSetup()

Opt('WinWaitDelay',500)

Opt('WinDetectHiddenText',1)

Opt('MouseCoordMode',0)

EndFunc

Func _WinWaitActivate($title,$text,$timeout=0)

WinWait($title,$text,$timeout)

If Not WinActive($title,$text) Then WinActivate($title,$text)

WinWaitActive($title,$text,$timeout)

EndFunc

AU3RecordSetup()

#endregion --- Internal functions Au3Recorder End ---

Run('\\server\PRG\Neat Image Pro 5.x\V5.9\NeatSetup.exe')

_WinWaitActivate("Setup - Neat Image","")

Opt('WinWaitDelay',2000)

MouseClick("left",357,359,1)

Send("{TAB}{TAB}{SHIFTDOWN}{TAB}{SHIFTUP}{UP}{TAB}{TAB}{ENTER}{ENTER}")

_WinWaitActivate("Folder Exists","")

Opt('WinWaitDelay',500)

Send("{ENTER}")

_WinWaitActivate("Setup - Neat Image","")

Send("{TAB}{TAB}{TAB}{ENTER}{SPACE}{TAB}{SPACE}{TAB}{TAB}{TAB}{ENTER}{ENTER}{TAB}{ENTER}{TAB}{TAB}{ENTER}")

Opt('WinWaitDelay',3000)

_WinWaitActivate("Information","")

Opt('WinWaitDelay',500)

Send("{ENTER}{ENTER}")

_WinWaitActivate("Neat Image Pro / Filtration Job Editor","")

Send("{ALTDOWN}{ALTUP}{RIGHT}{RIGHT}{RIGHT}{RIGHT}{RIGHT}{LEFT}{ENTER}{DOWN}{DOWN}{DOWN}{DOWN}{DOWN}{DOWN}{ENTER}{ALTDOWN}{ALTUP}d{ALTDOWN}d{ALTUP}{ALTDOWN}f{ALTUP}{DOWN}{DOWN}{DOWN}{DOWN}{DOWN}{DOWN}{ENTER}")

#endregion --- Au3Recorder generated code End ---

This is the script..

Any Ideas?

Greeetings

HappyCoder

Share this post


Link to post
Share on other sites



Share this post


Link to post
Share on other sites

Plz Add Example.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, Ahrimansefid. Lars is trying to point out a typo in your provided script. At the top, you have the function declared as "Func _AU3RecordSetup()". However when you call the function, you don't have the "_", it is just AU3RecordSetup(). You need to adjust accordingly :)


√-1 2^3 ∑ π, and it was delicious!

Share this post


Link to post
Share on other sites

See Link Fixed.

Sorry And Thanks.

http://www.autoitscript.com/forum/topic/136655-au3recorder-auto-install-crazytalk/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0