Sign in to follow this  
Followers 0
golfinhu

Problem With Skincrafter (imcomplete controls if i use tabs)

6 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

I'm having problem with Skincrafter ...

for now I'm using this DLL trial, because i'm doing tests before deciding whether i should buy the program or not.

But go to my problem!

When i create controls over a tab (when not use tabs the problem does not happens), it is "incomplete" until i hover the mouse over it!

The image below summarizes what is happening!

Posted Image

And the code is attached!

Does anyone know how to solve this?

thank you very much

SkinCrafter Problem.rar

Edited by golfinhu

Share this post


Link to post
Share on other sites



wrong area, it should be posted in the "Graphical User Interface (GUI) Help and Support"

Share this post


Link to post
Share on other sites

#3 ·  Posted (edited)

True, i'm sorry!

any moderator can move the topic to me?

EDIT: Thanks

Edited by golfinhu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you comment out SkinCrafter it works. Are you sure that SkinCrafter supports ListViews added to a Tab control?

but the problem is not only to the listview, the inputs were "shallow" there too

And...yeah!

SkinCrafter support tabs!

look that: (it's another language)

Posted Image

the input box are in tabbed window, and it's "normal"

Share this post


Link to post
Share on other sites

I Solved the problem!

only add

GUISetStyle($WS_CAPTION)

After all controls created, and it work's perfectly!

this topic can now be closed!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0