Jump to content
Sign in to follow this  
GMK

Problems after SciTE 3.2.0 update

Recommended Posts

GMK

Since installing SciTe 3.2.0, I've been unable to restore tooltips and the previous colors. I'm running Windows 7 with both latest AutoIT and beta versions. I uninstalled SciTE completely and removed the SciTE folder and files from my user directory, then reinstalled SciTE. The problem still exists for me. I would appreciate some tips on getting this working properly. Thanks!

EDIT: I ended up uninstalling SciTE and production/beta versions of AutoIT, then reinstalling them all and it worked. Weird...

Edited by GMK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • FrancescoDiMuro
      By FrancescoDiMuro
      Good evening everyone
      I was trying to insert function header to the functions of my script, but, in the SciTE console, this appears:
      Function or struct definition not found, unable to insert header. @Jos Any suggestion?
      Thanks in advance.

      Best Regards.
    • ammaul
      By ammaul
      Hi folks, I'm having problems with a screenshot capture script.
      Let me explain.
      Everyday I (and my colleagues at work) need to take some screenshots from a web-page. These screenshots are used to compile a report. Normally, I (and others) used to log in into the website and took screenshots of desired graphics and tables. This is tediuos and time consuming. To easy this task I made a script using autoit that basically logs into the website (user and password) and using some clicks, stroke send, coordinates, it is able to generate the graphics and save them to some folders into our network (this script saves arouund 50 pics. It works like a sharm.
      In order to make things easier, I tried to schedule this script (compiled to a Screnpics.exe file) using task scheduler from windows. We already use this (task scheduler) to run some vbs scripts, some vba excel scripts and so on. The computer used for this tasks is a windows 7 desktop computer. Due to security policies, the computer locks after some time. All this tasks run in the locked computer.
      My script screenpics.exe runs also from this locked computer. When the computer is unlocked, it does everything as expected. But, when it is locked, all the "pics" are BLACK. As I understand, it runs ok, but, as the "windows" are innactive, it prints what it "sees": a black rectangular.
      Some details: The web-page with hold the information I need, it only works in Firefox and, because of this it couldn`t be managed by vba or some "getobject" like commands. In fact, it has some flash things that make it impossible to control programatically. So my script is based on mouse move to coordinates, mouse click, screen capture and so one.
       
      So, I read many posts trying to figure out a way to overcome this, but... nothing came to mind. My first idea was try to unlock windows. Theses lead me to some posts with no solution. This is worse because I'm not a computer admin, so procedures that need to replace/change the register are not an option.
       
      If someone has any idea, I'll be gratefull.
    • cheeroke
      By cheeroke
      Hi I am not sure how to call it properly, but for those of you who use SciTE, when you typing built in function and about to pass parameters to it you can see popup with all the ones which can be passed.
      Question: how to create something like that for my own functions?
       
      Thanks
    • therks
      By therks
      Has anybody else noticed that Windows 7 reacts ignorantly when you use the Windows key + arrow key shortcuts on a GUI with GUIEventMode set to 1? I discovered this recently when I was working on an app where I wanted complete control over the maximize/minimize buttons.
      Just give it a spin:
      #include <GUIConstants.au3> Opt('GUIEventOptions', 1) $hGUI = GUICreate('', 300, 200, Default, Default, BitOR($GUI_SS_DEFAULT_GUI, $WS_MAXIMIZEBOX)) GUISetState() While 1 Switch GUIGetMsg() Case $GUI_EVENT_MAXIMIZE ToolTip('Maximized') Case $GUI_EVENT_MINIMIZE ToolTip('Minimized') Case $GUI_EVENT_RESTORE ToolTip('Restored') Case $GUI_EVENT_CLOSE Exit EndSwitch WEnd Run that, then hit Win+Up or Win+Down. None of those events get triggered, and it still maximizes/minimizes. Although I can't get it to restore down from a maximize unless the window is also resizable ($WS_THICKFRAME in the style).
      Is there a way to stop Windows from doing what it wants or is the only option to check with WinGetState() and then change it back?
       
      Windows 10 seems to respect my settings, and I don't have any other versions to test on.
    • therks
      By therks
      Does SciTE have string or number ids for the recent file menu items?
      I was hoping to add shortcuts (using the user.shortcuts properties) to the most recent item, but the documentation doesn't list any id's for those items (unless I overlooked?).
      Also, did anyone else notice that the index listing for the SciTE doc doesn't work properly?
      It appears it's linking to this: mk:@MSITStore:C:\Program%20Files\AutoIt3\SciTE\Scite4AutoIt3.chm::/SciTEDocumentation.html
      When it should be this? mk:@MSITStore:C:\Program%20Files\AutoIt3\SciTE\Scite4AutoIt3.chm::/Scitedoc/SciTEDoc.html
×