Jump to content
Sign in to follow this  
Flum

download older version

Recommended Posts

Flum

No results found for 'download older version'.

Where can i download older versions of Autoit?

Share this post


Link to post
Share on other sites
BrewManNH

Click on the Home tab on this page, go to AutoIt->Downloads->Previous Versions

Or use this link to get there.

Edited by BrewManNH

If I posted any code, assume that code was written using the latest release version unless stated otherwise. Also, if it doesn't work on XP I can't help with that because I don't have access to XP, and I'm not going to.
Give a programmer the correct code and he can do his work for a day. Teach a programmer to debug and he can do his work for a lifetime - by Chirag Gude
How to ask questions the smart way!

I hereby grant any person the right to use any code I post, that I am the original author of, on the autoitscript.com forums, unless I've specifically stated otherwise in the code or the thread post. If you do use my code all I ask, as a courtesy, is to make note of where you got it from.

Back up and restore Windows user files _Array.au3 - Modified array functions that include support for 2D arrays.  -  ColorChooser - An add-on for SciTE that pops up a color dialog so you can select and paste a color code into a script.  -  Customizable Splashscreen GUI w/Progress Bar - Create a custom "splash screen" GUI with a progress bar and custom label.  -  _FileGetProperty - Retrieve the properties of a file  -  SciTE Toolbar - A toolbar demo for use with the SciTE editor  -  GUIRegisterMsg demo - Demo script to show how to use the Windows messages to interact with controls and your GUI.  -   Latin Square password generator

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • simonc8
      By simonc8
      I have a script which executes sleep for a couple of hours then carries out instructions. Does the running AutoIt script prevent the computer from entering sleep mode during this time? If not, is there something I can add to the AutoIt script to keep the computer awake?
      Grateful for advice.
    • gahhon
      By gahhon
      Hi,
      I have a program that is read data from the .txt file, since the .txt file is only readable, viewable and editable for the admin user.
      But how could I lock it with password, or some other technique that can helps to achieve this?
      Thanks for the advanced information.
    • gahhon
      By gahhon
      Hi,
      How can I the trigger the another button functions without waiting the previous function to finish execute?
      Any advise?
      I couldn't find any relevant topics via google.
      Thanks a lot.
    • SharpDressedMan
      By SharpDressedMan
      Hi all,
      I need to use ControlMove() on some controls of a hidden GUI window.
      This works properly on a GUI window created with default style, but does not work on a GUI window created with style $WS_OVERLAPPEDWINDOW
      func GUItest($bOverlapped) $m = GUICreate("test", 200, 100, -1, -1, $bOverlapped ? $WS_OVERLAPPEDWINDOW : -1) $g = GUICtrlCreateButton("test", 0, 0) ControlMove($m, "", $g, 30, 30) GUISetState() endfunc GuiTest(false) ; button 'test' properly moved to (30,30) GuiTest(true) ; button 'test' not moved and still sitting at (0,0) Any reason for this unexpected behavior ?
      Any workaround to fix this ?
      Thanks for any help
    • 2Toes
      By 2Toes
      Hi all..
      I'm having slight issue that has be a bit puzzled.
      I have an Input control.. After a certain function runs, it Disables that Input control, and sets it to ReadOnly.
      When running another certain function, it re-Enables that Input control, and sets the style back to Default.
      Which does work, however, when typing into the Input control after re-Enabling it, the text appears as a light gray color, rather than its original black color.
      I'm sure there's a simple solution here.. But what that is, appears to be beyond me.
      Here is a simplified example code:
      #include <ButtonConstants.au3> #include <EditConstants.au3> #include <GUIConstantsEx.au3> #include <WindowsConstants.au3> #Region ### START Koda GUI section ### Form= Global $Form1 = GUICreate("Form1", 245, 215, 192, 124) Global $disableBTN = GUICtrlCreateButton("Disable", 32, 64, 75, 25) Global $enableBTN = GUICtrlCreateButton("Enable", 128, 64, 75, 25) Global $Input1 = GUICtrlCreateInput("", 32, 120, 169, 21) GUISetState(@SW_SHOW) #EndRegion ### END Koda GUI section ### While 1 $nMsg = GUIGetMsg() Switch $nMsg Case $GUI_EVENT_CLOSE Exit Case $disableBTN disable() Case $enableBTN enable() EndSwitch WEnd Func disable() GUICtrlSetState($Input1, $GUI_DISABLE) GUICtrlSetStyle($Input1, $ES_READONLY) EndFunc Func enable() GUICtrlSetState($Input1, $GUI_ENABLE) GUICtrlSetStyle($Input1, $GUI_SS_DEFAULT_INPUT) EndFunc  
      Any help would be greatly appreciated
      Thank you in advance!
×