Sign in to follow this  
Followers 0
wjdwndud

PixelGetColor() ignores a window?

5 posts in this topic

Hi, I'm making a bot with Autoit (for ExtaliaMS [maplestory]) and I wrote a program that gets the mouse coordinates and the color it is on. After using it, it turns out all windows work except the Maplestory window. It is as if the script ignores the window. The color shows black (which is my desktopbackground). I don't know what causing this... I've done these already: Opt("MouseCoordMode",2) opt("PixelCoordMode",2). Please help. cry.png

Oh and also, Autoitinfo works on every window except the Maplestory one.

Does maplestory have some kind of defense vs PixelGetColor? IF so, how do i bypass it?

Share this post


Link to post
Share on other sites



Ok dont tell me how to bypass the defense lol sorry didnt see the dont try to get past security measures rule.

Can you explain resisting automation? What does that mean

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok dont tell me how to bypass the defense lol sorry didnt see the dont try to get past security measures rule.

Can you explain resisting automation? What does that mean

 

It means you should play the game as intended and not cheat by using a bot. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0