Jump to content
Sign in to follow this  
Vercuz

Sending JS via FF.au3 UDF

Recommended Posts

Vercuz

Hello. 

I need to execute this script

var i;
var select = document.getElementById("test");
for(i=1;i<select.options.length;i++) {
  select.options[i].selected=false;
}

Using autoit with FF.au3.

I tried using it like - 

_FFCmd('var i;var select = document.getElementById("test");for(i=1;i<select.options.length;i++) { select.options[i].selected=false;}');

But it doesn't work.

_FFConnect: AutoIt: 3.3.14.1
_FFConnect: FF.au3: 0.6.0.1b-15
_FFConnect: IP: 127.0.0.1
_FFConnect: Port:   4242
_FFConnect: Delay:  2ms
_FFConnect: Socket:     696
_FFConnect: Browser:    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:42.0) Gecko/20100101 Firefox/42.0
__FFSendJavaScripts: Sending functions to FireFox .......... done
__FFSend: try{var i;var select = document.getElementById("test");for(i=1;i<select.options.length;i++) {  select.options[i].selected=false;}}catch(e){'_FFCmd_Err';};
__FFRecv: _FFCmd_Err

If I paste it manually into firebug it works. I need to reset two selects inside a form on page but_FFFormReset() sometimes doesnt work for me.

Thank you in advance and best regards ;)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • gahhon
      By gahhon
      Hi,
      I have a program that is read data from the .txt file, since the .txt file is only readable, viewable and editable for the admin user.
      But how could I lock it with password, or some other technique that can helps to achieve this?
      Thanks for the advanced information.
    • gahhon
      By gahhon
      Hi,
      How can I the trigger the another button functions without waiting the previous function to finish execute?
      Any advise?
      I couldn't find any relevant topics via google.
      Thanks a lot.
    • SharpDressedMan
      By SharpDressedMan
      Hi all,
      I need to use ControlMove() on some controls of a hidden GUI window.
      This works properly on a GUI window created with default style, but does not work on a GUI window created with style $WS_OVERLAPPEDWINDOW
      func GUItest($bOverlapped) $m = GUICreate("test", 200, 100, -1, -1, $bOverlapped ? $WS_OVERLAPPEDWINDOW : -1) $g = GUICtrlCreateButton("test", 0, 0) ControlMove($m, "", $g, 30, 30) GUISetState() endfunc GuiTest(false) ; button 'test' properly moved to (30,30) GuiTest(true) ; button 'test' not moved and still sitting at (0,0) Any reason for this unexpected behavior ?
      Any workaround to fix this ?
      Thanks for any help
    • 2Toes
      By 2Toes
      Hi all..
      I'm having slight issue that has be a bit puzzled.
      I have an Input control.. After a certain function runs, it Disables that Input control, and sets it to ReadOnly.
      When running another certain function, it re-Enables that Input control, and sets the style back to Default.
      Which does work, however, when typing into the Input control after re-Enabling it, the text appears as a light gray color, rather than its original black color.
      I'm sure there's a simple solution here.. But what that is, appears to be beyond me.
      Here is a simplified example code:
      #include <ButtonConstants.au3> #include <EditConstants.au3> #include <GUIConstantsEx.au3> #include <WindowsConstants.au3> #Region ### START Koda GUI section ### Form= Global $Form1 = GUICreate("Form1", 245, 215, 192, 124) Global $disableBTN = GUICtrlCreateButton("Disable", 32, 64, 75, 25) Global $enableBTN = GUICtrlCreateButton("Enable", 128, 64, 75, 25) Global $Input1 = GUICtrlCreateInput("", 32, 120, 169, 21) GUISetState(@SW_SHOW) #EndRegion ### END Koda GUI section ### While 1 $nMsg = GUIGetMsg() Switch $nMsg Case $GUI_EVENT_CLOSE Exit Case $disableBTN disable() Case $enableBTN enable() EndSwitch WEnd Func disable() GUICtrlSetState($Input1, $GUI_DISABLE) GUICtrlSetStyle($Input1, $ES_READONLY) EndFunc Func enable() GUICtrlSetState($Input1, $GUI_ENABLE) GUICtrlSetStyle($Input1, $GUI_SS_DEFAULT_INPUT) EndFunc  
      Any help would be greatly appreciated
      Thank you in advance!
    • jantograaf
      By jantograaf
      Hi all,
      I'm trying to create a script that runs a JSON-query and then can retrieve some variables out of the returned, decoded object using JSON.au3. I have tried some other examples on this forum, but I'm stuck at one point. My query works perfectly and gets loaded into the variable $data. Then, decoding $data to $object seems to work as well. But then I can't get the date-field out of this JSON-structure with my script.
      The JSON-structure returned looks like this:
      { "content": [ { "id": "451ec583-8f27-4926-82a3-a2d85e57a110", "createdDate": "2018-08-08T08:40:57.449004Z", "updatedDate": "2018-08-08T08:40:57.449004Z", "lastOpenedDate": "2018-08-08T08:40:57.449004Z", "date": "2018-04-26T00:00:00", "description": "X-Ray Exam", "patient": { "id": "f857238a-c75d-4760-b8d1-8f50f8f9bbfa", "createdDate": "2018-08-08T08:40:37.623976Z", "updatedDate": "2018-08-08T08:40:37.623976Z", "lastOpenedDate": "2018-08-08T08:40:37.623976Z", "name": "Fuerstonia", "birthDate": "2014-06-08", "breed": "", "chip": "", "color": "", "damsire": "", "sire": "", "neutered": false, "orthancUuid": "", "sex": "U", "species": "Paard", "ueln": "De 431310762114", "pmsReference": "", "origin": "" }, "type": "study", "accessionNumber": "KME201806960467", "instanceUid": null, "orthancUuid": "", "sent": false, "seriesCount": 0, "modalityType": "RX", "typeAndModality": "study RX", "client": { "id": "be627195-8458-4927-8446-f1ef37b917a4", "createdDate": "2018-08-08T08:40:31.433968Z", "updatedDate": "2018-08-08T08:40:31.433968Z", "lastOpenedDate": "2018-08-08T09:26:49.512298Z", "via": "", "extraInfo": "", "pmsReference": "", "contact": { "id": "406cc555-c491-4c29-b6bb-8d903f0e35a9", "createdDate": "2018-08-08T08:40:31.428968Z", "updatedDate": "2018-08-08T08:40:31.428968Z", "lastName": "Client 1", "firstName": "", "company": "", "email": "", "language": "nl", "phone": "", "address": { "id": "6fc7703c-137a-4e0a-ba96-8c7f38f2044b", "city": "", "country": "", "line": "", "postalCode": "" } } } }, My script looks like this:
      #RequireAdmin #include <json.au3> #include <inet.au3> #include <File.au3> ;Create a handle to a logfile (will be created if it doesnt exist) Global $logfile = FileOpen("C:\VSOL\VSTK\Logs\MigrationFix\MigrationFix.log",9) FileWriteLine($logfile,"Start script") ;Create the URL with the JSON-query $URL = "http://localhost:8080/v0/studies/?seriesCount=1" ;Catch the query output into a variable $data = _INetGetSource($URL) ;Check if there is any data at all in this variable, if not, exit If Not $data Then MsgBox(1,"Error","No answer. Server is probably not running.") Exit EndIf ;For debugging purposes FileWriteLine($logfile,$data) ;Decode the JSON_string into a useable object $object = Json_Decode($data,1000) If @error Then FileWriteLine($logfile,"Error decoding JSON") Exit EndIf Local $i = 0 ;Start a loop to retrieve the study date of each study... While 1 $study_date = json_get($object,'[' & $i & '].date') If @error Then FileWriteLine($logfile,"Study-Date retrieval error") ExitLoop EndIf $i = $i + 1 WEnd ;Close the logfile FileWriteLine($logfile,"Stop script") FileClose($logfile) ;Open the logfile for quick reference ShellExecute("C:\VSOL\VSTK\Logs\MigrationFix\MigrationFix.log") If believe it has something to do with my json_get($object...)-command. Anyone who can point me in the right direction?
      Thanks in advance!
      Kind regards
×