ghost11996

[SOLVED] embed IE object error - Delay problem

2 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

Hello, im having an issue with IE object

$oIE = ObjCreate("Shell.Explorer.2")
$MyGUI = GUICreate("MiniYoutube",500,500)
GUICtrlCreateObj ($oIE, 0, 0, 500, 500)
GUISetState($MyGUI,@SW_SHOW)
$oIE.navigate("http://www.google.com")
ToolTip($oIE.document.url)

While 1

WEnd

It will return the error as

ToolTip($oIE.document^ ERROR

but if the link was autoitscript.com it works fine.

$oIE = ObjCreate("Shell.Explorer.2")
$MyGUI = GUICreate("MiniYoutube",500,500)
GUICtrlCreateObj ($oIE, 0, 0, 500, 500)
GUISetState($MyGUI,@SW_SHOW)
$oIE.navigate("http://www.google.com")
ToolTip($oIE.document.url)

While 1

WEnd

I know im not using it correctly but What is the problem ? Thanks

Edited by ghost11996

[color=rgb(255,0,0);]C[/color][color=rgb(255,140,0);]a[/color][color=rgb(255,215,0);]n[/color] [color=rgb(255,255,0);]i[/color] [color=rgb(175,238,238);]e[/color][color=rgb(0,255,255);]a[/color][color=rgb(64,224,208);]t[/color] [color=rgb(0,0,205);]S[/color][color=rgb(0,0,255);]i[/color][color=rgb(0,0,128);]g[/color][color=rgb(75,0,130);]n[/color][color=rgb(128,0,128);]at[/color][color=rgb(238,130,238);]u[/color][color=rgb(221,160,221);]r[/color][color=rgb(230,230,250);]e[/color] [color=rgb(0,255,0);]?[/color] :ermm: [color=rgb(0,255,0);]Project: Mini Youtube BETA[/color]

Share this post


Link to post
Share on other sites



I just did some test, and found out that It was Internet speed.

I need a Sleep() so there would be a time to navigate other url then it works find perfectly


[color=rgb(255,0,0);]C[/color][color=rgb(255,140,0);]a[/color][color=rgb(255,215,0);]n[/color] [color=rgb(255,255,0);]i[/color] [color=rgb(175,238,238);]e[/color][color=rgb(0,255,255);]a[/color][color=rgb(64,224,208);]t[/color] [color=rgb(0,0,205);]S[/color][color=rgb(0,0,255);]i[/color][color=rgb(0,0,128);]g[/color][color=rgb(75,0,130);]n[/color][color=rgb(128,0,128);]at[/color][color=rgb(238,130,238);]u[/color][color=rgb(221,160,221);]r[/color][color=rgb(230,230,250);]e[/color] [color=rgb(0,255,0);]?[/color] :ermm: [color=rgb(0,255,0);]Project: Mini Youtube BETA[/color]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now