Jump to content
Sign in to follow this  
luckyluke

A problem using winhttp request for https site

Recommended Posts

Hello all,

Im trying to get the information from https website, but it does not return any thing, here is the code:

Global $oHTTP = ObjCreate("winhttp.winhttprequest.5.1")
$agent ='Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/49.0.2623.112 Safari/537.36'
$url = "https://www.sportinglife.com/racing/results"
$oHTTP.Open("GET", $url, False)
$oHTTP.setRequestHeader ("User-Agent", $agent)
$oHTTP.Option(4) = 13056
$oHTTP.Send()
$src = ($oHTTP.ResponseText)
ConsoleWrite($url & @CRLF)
MsgBox(0, '$src', $src)

when i tried with other website, it is working, but this code does not works with this website. Pls help me

thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/2/2017 at 2:00 PM, JohnOne said:

Works fine for me.

Hi, i tested the code with other computer, and it did not work. Do you get the result or blank message box?

I dont know why is that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Colduction
      Hi AutoIt Members and Programmers, i have a problem with Telegram UDF that does not work on some of my servers, Telegram is not restricted in these machines, here is console output in Windows 7 (Server):
      >"C:\Program Files (x86)\AutoIt3\SciTE\..\AutoIt3.exe" "C:\Program Files (x86)\AutoIt3\SciTE\AutoIt3Wrapper\AutoIt3Wrapper.au3" /run /prod /ErrorStdOut /in "C:\Users\.NetFramework\Desktop\telegram-udf-autoit-master\tests\Test.au3" /UserParams +>20:20:40 Starting AutoIt3Wrapper (19.1127.1402.0} from:SciTE.exe (4.2.0.0) Keyboard:00000429 OS:WIN_7/Service Pack 1 CPU:X64 OS:X64 Environment(Language:0409) CodePage:0 utf8.auto.check:4 +> SciTEDir => C:\Program Files (x86)\AutoIt3\SciTE UserDir => C:\Users\.NetFramework\AppData\Local\AutoIt v3\SciTE\AutoIt3Wrapper SCITE_USERHOME => C:\Users\.NetFramework\AppData\Local\AutoIt v3\SciTE >Running AU3Check (3.3.14.5) from:C:\Program Files (x86)\AutoIt3 input:C:\Users\.NetFramework\Desktop\telegram-udf-autoit-master\tests\Test.au3 +>20:20:40 AU3Check ended.rc:0 >Running:(3.3.14.5):C:\Program Files (x86)\AutoIt3\autoit3.exe "C:\Users\.NetFramework\Desktop\telegram-udf-autoit-master\tests\Test.au3" +>Setting Hotkeys...--> Press Ctrl+Alt+Break to Restart or Ctrl+BREAK to Stop. Test file for Telegram UDF (https://github.com/xLinkOut/telegram-udf-autoit). This file need a valid ChatID of a Telegram user who has already sent at least a message to the bot, and a valid token given by @BotFather. Insert this data in the source code. "C:\Users\.NetFramework\Desktop\telegram-udf-autoit-master\src\Telegram.au3" (1098) : ==> The requested action with this object has failed.: $oHTTP.Send() $oHTTP^ ERROR ->20:20:41 AutoIt3.exe ended.rc:1 +>20:20:41 AutoIt3Wrapper Finished. >Exit code: 1 Time: 1.56 It's really annoying problem in WinHTTP
    • By nacerbaaziz
      goodmorning autoit team
      today am comming with some winhttp problems, i hope that you can help me to solve them.
      the first problem
      is when opening a request
      my forums api allow me to delete any post using the api key
      all functions work, i mean post / get
      but when i tried to use the delete verb it's gave me an html 404 error
      here is what am tried
      #include "WinHttp.au3" ; Open needed handles Global $hOpen = _WinHttpOpen() Global $hConnect = _WinHttpConnect($hOpen, "xxxxxxxx.com") ; Specify the reguest: Global $hRequest = _WinHttpOpenRequest($hConnect, "Delete", "/vb/Api/posts/10447/?hard_delete=true", default, default) _WinHttpAddRequestHeaders($hRequest, "XF-Api-Key:xxxxx") _WinHttpAddRequestHeaders($hRequest, "XF-Api-User:xxxxx") ; Send request _WinHttpSendRequest($hRequest) ; Wait for the response _WinHttpReceiveResponse($hRequest) Global $sHeader = 0, $sReturned = 0 ; If there is data available... If _WinHttpQueryDataAvailable($hRequest) Then $sHeader = _WinHttpQueryHeaders($hRequest, $WINHTTP_QUERY_CONTENT_DISPOSITION) ;Or maybe: ; $sHeader = _WinHttpQueryHeaders($hRequest, BitOR($WINHTTP_QUERY_RAW_HEADERS_CRLF, $WINHTTP_QUERY_CUSTOM), "Content-Disposition") Do $sReturned &= _WinHttpReadData($hRequest) Until @error msgBox(64, "", $sReturned) endIf ; Close handles _WinHttpCloseHandle($hRequest) _WinHttpCloseHandle($hConnect) _WinHttpCloseHandle($hOpen)  
      and here is the error message
      <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN"> <html><head> <title>403 Forbidden</title> </head><body> <h1>Forbidden</h1> <p>You don't have permission to access /vb/Api/posts/10447/ on this server.<br /> </p> </body></html>  
      i hope you can help me 
      thanks in advance
    • By argumentum
      I can TCP/IP in AutoIt, hence, make a HTTP deamon. Now, how can I HTTPS to use SSL !??
      Well, Apache has this "mod_proxy.so" module that can let me have SSL and what not is in Apache.
      All that is needed is to tell Apache what I wanna do by editing httpd.conf .
      # Implements a proxy/gateway for Apache. # 1. Open /Applications/XAMPP/etc/httpd.conf # 2. Enable the following Modules by removing the # at the front of the line. # - LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so # - LoadModule proxy_module modules/mod_proxy.so # - LoadModule proxy_http_module modules/mod_proxy_http.so # # 3. Copy and Paste below to the bottom of httpd.conf # <IfModule mod_proxy.c> ProxyRequests On <Proxy *> Order deny,allow Allow from all </Proxy> ProxyVia Off ProxyPreserveHost Off ProxyPass /home/ http://127.0.0.1:84/home/ ProxyPassReverse /home/ http://127.0.0.1:84/home/ SetEnv proxy-nokeepalive 1 # ..since we are not using "keep-alive", we are using "close" </IfModule> ...et voila  
      I'm using XAMPP ( https://www.apachefriends.org/download.html )
      and this is my solution to avoid coding in PHP, as I feel more comfortable coding in AutoIt.
      A "muli-thread or concurrency" can be done by forking the socket ( https://www.autoitscript.com/forum/topic/199177-fork-udf-ish/ )
      but responses are under 20 ms., so I feel fine with a single thread.
      I modified an example ( attached below ), so can try out the concept.
      PS: I am not an Apache guru. I just discovered this and it opens a world of possibilities. In my case, I'm thinking of an API to query SQLite 
      PS2: I'm not gonna make Poll but do click like if you do  
       
      201673-json-http-post-serverlistener.au3
    • By Melque_Lima
      A little help here please !?
      I'm trying to parse a file but the function is not working well! i think there is some thind doing wrong at FileRead()
      Obs: username,password and API link below is fictitious
      ConsoleWrite(">POST METHOD UPLOADING LOCAL IMAGE<" & @CRLF) _PostMethodTest() Func _PostMethodTest() Local Const $sAPIKey = '8f1e0a750088957' Local $sBoundary = "--------Boundary" Local $sHeaders = "Content-Type: multipart/form-data; boundary=" & $sBoundary & @CRLF Local $sData = '' Local $sFileName="image.jpg" Local $sFilePath="C:\Users\DELL\Desktop\" & $sFileName Local $hFile=FileOpen($sFilePath,16);16=$FO_BINARY Local $sFileData=FileRead($hFile) FileClose($hFile) $sData &= "--" & $sBoundary & @CRLF $sData &= 'Content-Disposition: form-data; name="myImage"; filename="' & $sFileName & '"' & @CRLF $sData &= 'Content-Type: application/upload' & @CRLF & @CRLF $sData &= BinaryToString($sFileData,0) & @CRLF $sData &= "--" & $sBoundary & @CRLF $sData &= 'Content-Disposition: form-data; name="username"' & @CRLF & @CRLF $sData &="myuserName" & @CRLF $sData &= "--" & $sBoundary & @CRLF $sData &= 'Content-Disposition: form-data; name="password"' & @CRLF & @CRLF $sData &="MyPassword" & @CRLF $sData &=$sBoundary & "--" ConsoleWrite($sData) Local $oHTTP = ObjCreate("winhttp.winhttprequest.5.1") $oHTTP.Open("POST", "http://myapi", False) $oHTTP.SetRequestHeader("Content-Type", "multipart/form-data; " & "boundary=" & $sBoundary) $oHTTP.SetRequestHeader("apikey", $sAPIKey) $oHTTP.Send(StringToBinary($sData,1)) Local $sReceived = $oHTTP.ResponseText ConsoleWrite($sReceived & @CRLF) EndFunc ;==>_PostMethodTest  

    • By Surya
      Hi everyone its been loooong since I posted here 
      I have been trying to convert this curl executable parameters into autoit using the winhttp com object;
      curl -F data_file=@my_audio_file.mp3 -F model=en-US "https://api.speechmatics.com/v1.0/user/41049/jobs/?auth_token=MmQ5MTk4jdsgjhgghstOGU5YS00OWFhLWghdgjshgdhbshj017###" any ideas guys
       
      PS: I am excited to post here after a looong time
×
×
  • Create New...