sqa

ie type in textbox doesnt keep text

4 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

Basically I need to type a text in 2 text boxes and press Save button to proceed further.

After pressing Save button the text disappears from those text boxes.

Local $oIE = _IEAttach("page")

$firstName = "Andy"
$lastName = "Gour"

 $oDiv = _IEGetObjById($oIE, "2c54f866-bf1b-4999-b587-7971d7d8648c")

 $oFirstName = _IEGetObjById($oDiv, "b91587da-5723-4b0f-8c5d-2c42f80e99ab")
 $oLastName = _IEGetObjById($oDiv, "f1bee0d0-651a-49aa-887b-4bab3745072f")

 ;fill up
_IEAction($oFirstName, "focus")
_IEFormElementSetValue($oFirstName, $firstName)
Sleep(500)
_IEAction($oLastName, "focus")
_IEFormElementSetValue($oLastName, $lastName)

The code works perfectly and text is in text boxes, but as soon as I press save button for this page the text disappears and status check for those text-boxes shows they are empty.

If I use Selenium webdriver - no problem, Sikuli - no problem as well, only with AutoIt.

 

Thanks

Edited by sqa
added some description

Share this post


Link to post
Share on other sites



#3 ·  Posted

Sounds like the page is refreshing when clicking save/submitting, whats the code you use to save/submit?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now