Sign in to follow this  
Followers 0
WhiteCrow

Problem with _IENavigate and Internet Explorer 7

6 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

I got a problem with playing embedded clips with IE7 final, with youtube.

#include <GUIConstants.au3>
#include <IE.au3>

$MyGui=GUICreate("GUI", 800, 450, 1 , 1 , $WS_CAPTION + $WS_SYSMENU + $WS_MINIMIZEBOX + $WS_VISIBLE )
$oIE = _IECreateEmbedded ()
$GUIActiveX = GUICtrlCreateObj($oIE, 35, 50, 425, 350)

$butt1=GUICtrlCreateButton ( "Play", 500, 100, 100, 20)

GUISetState()

While 1
$msg = GUIGetMsg()

Select
Case $msg = $butt1
_IENavigate ($oIE, "http://www.youtube.com/v/GkhMcyuYroA")
Endselect

Wend

This gives a blank Embedded screen, anyone have a idea why?

Is this a IE7 bug ?

Thanks in advance.

Edited by WhiteCrow

Share this post


Link to post
Share on other sites



Nothing wrong IE7, you have to navigate somewhere.

#include <GUIConstants.au3>
#include <IE.au3>

$oIE = _IECreateEmbedded()
$MyGui = GUICreate("GUI", 800, 450, 1, 1, $WS_CAPTION + $WS_SYSMENU + $WS_MINIMIZEBOX + $WS_VISIBLE)
$GUIActiveX = GUICtrlCreateObj($oIE, 35, 50, 425, 350)

$butt1 = GUICtrlCreateButton("Play", 500, 100, 100, 20)

GUISetState()
_IENavigate($oIE, "http://www.youtube.com")
While 1
    $msg = GUIGetMsg()

    Switch GUIGetMsg()
        
        Case $butt1
            _IENavigate($oIE, "http://www.youtube.com/watch?v=GkhMcyuYroA&eurl=")
        Case $GUI_EVENT_CLOSE
            Exit
    EndSwitch

WEnd

SciTE for AutoItDirections for Submitting Standard UDFs

 

Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nothing wrong IE7, you have to navigate somewhere.

#include <GUIConstants.au3>
#include <IE.au3>

$oIE = _IECreateEmbedded()
$MyGui = GUICreate("GUI", 800, 450, 1, 1, $WS_CAPTION + $WS_SYSMENU + $WS_MINIMIZEBOX + $WS_VISIBLE)
$GUIActiveX = GUICtrlCreateObj($oIE, 35, 50, 425, 350)

$butt1 = GUICtrlCreateButton("Play", 500, 100, 100, 20)

GUISetState()
_IENavigate($oIE, "http://www.youtube.com")
While 1
    $msg = GUIGetMsg()

    Switch GUIGetMsg()
        
        Case $butt1
            _IENavigate($oIE, "http://www.youtube.com/watch?v=GkhMcyuYroA&eurl=")
        Case $GUI_EVENT_CLOSE
            Exit
    EndSwitch

WEnd
In IE6 this exact code worked, with IE7 it doesn't

Share this post


Link to post
Share on other sites

#5 ·  Posted (edited)

I have IE7 and what I posted works.

oh, sorry, didnt see you changed the code ;)

my bad, i'll check right away.

/edit: thats not the embedded video :whistle:

Edited by WhiteCrow

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've got same problem ...

using 'watch?v=' (to only load the player, like 'embedded' in a blog/site/etc) doesn't work...

did u get it to work ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0