Sign in to follow this  
Followers 0
Mallycat

SciTE - missing menu items

4 posts in this topic

I have installed the advanced customised version of SciTE (from here http://www.autoitscript.com/autoit3/downloads.php). I have it installed on my laptop and also on my home PC. On my laptop, there are lots of menu items under the TOOLs menu (ie code wizard) but these do not appear on my home PC. I have uninstalled and reinstalled but they are still not there. I can't even run code wizard with Ctrl W as per the help file. I know it is there because I can see it in the folder. Any ideas what I am doing wrong?:)

Thanks

Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites



Save the file you are working on as Something.au3 and the items in the tools menu will show up


[u]Helpful tips:[/u]If you want better answers to your questions, take the time to reproduce your issue in a small "stand alone" example script whenever possible. Also, make sure you tell us 1) what you tried, 2) what you expected to happen, and 3) what happened instead.[u]Useful links:[/u]BrettF's update to LxP's "How to AutoIt" pdfValuater's Autoit 1-2-3 Download page for the latest versions of Autoit and SciTE[quote]<glyph> For example - if you came in here asking "how do I use a jackhammer" we might ask "why do you need to use a jackhammer"<glyph> If the answer to the latter question is "to knock my grandmother's head off to let out the evil spirits that gave her cancer", then maybe the problem is actually unrelated to jackhammers[/quote]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks a lot. Very frustrating when you don't realise what you have done wrong. Thanks for your replies

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0