Jump to content
Sign in to follow this  
zutto

_ie help _IEPropertyGet($oIE, "locationurl")

Recommended Posts

zutto

yar title tells something but heres bit code what wont work :)

do
        tooltip("reading from file", 0,0)
        $link = filereadline("links.ini", $t)
        tooltip("goin' to the site!", 0,0)
        if $link = "http:///" then
            sleep(1000)
        Else
_IENavigate($oIE, $link, 1)
If _IEPropertyGet($oIE, "locationurl") = "http:///" Then
    sleep(2000)
Else
    
tooltip("sleeping 31seconds", 0,0)

sleep(31000)
tooltip("Done! next site", 0,0)
EndIf
EndIf

that just fails.. links are like www.youtube.com/lolz=1424dsf.php or so.. it still always navigates to http:/// site :/ and that what i pasted isnt just working it always fails..

any tips or what am i doing wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites
TerarinK

Because how you conditioning it make it all wrong unless you actually have a website which is impossible to have called "http:///"


0x576520616C6C206469652C206C697665206C69666520617320696620796F75207765726520696E20746865206C617374207365636F6E642E

Share this post


Link to post
Share on other sites
zutto

Because how you conditioning it make it all wrong unless you actually have a website which is impossible to have called "http:///"

:| there should not be any websites with http:/// [or actually there isnt] but it just always goes to that site

i dont myself see any possible ways it that it could think that its http:///

oh btw, i got that part fixed but then it just jumps to next site wich is same

now problem is why it goes to http:/// >_>

Share this post


Link to post
Share on other sites
TerarinK

Condition it like

If StringInStr($link, "http://") Then
    Sleep(1000)
Else
    _IENavigate($oIE, $link, 1)
    If StringInStr(_IEPropertyGet($oIE, "locationurl"), "http://") Then
        Sleep(2000)
    Else
        ToolTip("Sleeping 31 seconds")  
        Sleep(31000)
        ToolTip("Done, next site", 0, 0)
    EndIf
EndIf

One more thing to help all of us woud be to run tidy on it before posting


0x576520616C6C206469652C206C697665206C69666520617320696620796F75207765726520696E20746865206C617374207365636F6E642E

Share this post


Link to post
Share on other sites
zutto

Condition it like

If StringInStr($link, "http://") Then
    Sleep(1000)
Else
    _IENavigate($oIE, $link, 1)
    If StringInStr(_IEPropertyGet($oIE, "locationurl"), "http://") Then
        Sleep(2000)
    Else
        ToolTip("Sleeping 31 seconds")  
        Sleep(31000)
        ToolTip("Done, next site", 0, 0)
    EndIf
EndIf

One more thing to help all of us woud be to run tidy on it before posting

works also but it works for me now ;E

butbut the problem is still http:/// NOTICE THE 3 /// always 3 ;/ sites are like www.youtube.com/lolz=1424dsf.php

some might have http://www3.youtube.com/lolz=1424dsf.php

etc

links are in links.ini 1 link per line :|

imo it was easier way to do this so i did.. i could try iniread but i am lazyass and i always search the easiest way before actually doing :lmao:

edit: still does the same with iniread.

edit2: ok i failed... HARD readed line 0, first line is 1 :) and as of the line was 0 it was http:///

means fixed now :think:

Edited by zutto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×