Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Win7'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 16 results

  1. Hi, I have a very strange problem concerning MouseClick function. I need to start Control Panel, navigate it on the Display Section (Adjust screen resolution link), click on it, and from the next Dialog choose Intel Graphic tool tab and navigate into it when it opens. I wasn't using MouseClick() at first when I tried to use Control IDs, but I was fed up with the Autoit Window Info poor and inaccurate info (It flickers and the moment I click on the control the control ID and class disappear) so I ended up choosing the easiest way. The code I'm posting worked OK until two we
  2. I need to open an INTEL Graphic Tool clicking on a Win7 Tray Icon. This icon is not shown on the Win7 Tray but it is shown once you click on a button that shows a little arrow-up. This button opens up an extension of the tray and there is my INTEL Graphic Tool Icon. The first ControlClick('[Class:Shell_TrayWnd]', '', 1502 ) at line 26 of my source code (Rotatedisplays.au3) works fine as it clicks on the up-arrow shown on the uparrowfirst Menu.jpg picture and opens up an extension of the tray. Then I'm trying to click on the INTEL Graphic Tool Icon which is the first blue icon (up-left)
  3. I saw a post dated 2013 about WinSetTitle not working in Win7 64bit. No answer there for me. I am trying to set the title of a window, the function returns success and the title is changed for about 50 ms and then reverts back to its original value. #RequireAdmin makes no difference in operation. I have tried using the handle, the title and the class to define the window. Operation is the same for all three ways. EG: WinSetTitle("Old Title", "", "New Title") WinSetTitle("[Class:Class name]","","New Title") WinSetTitle(handle,"","New Title") ;============
  4. A few months ago I tried compiling scripts on Windows 7 x64 using NomadMemory. Everywhere I looked no one could figure out why _memoryRead() would only return 0s. The best advice that would be given is set debug privileges. At the time I just continued compiling my scripts on Vista x64 and accepted there wasn't a solution. However, a few months back I shared my code to a few people whom were using Windows 7 x64 and had to figure out why the scripts were not working. Here is what I found. Anything typecast as variable1 would immediately convert to 64 bit representation, however, if typ
  5. Hello all! I was in read-only until today, started to use Autoit 3 weeks ago. It can really make things easy, I really love it I have some script now that works and make our job effective, but I have problems with the latest. It works if I open the script's folder and run the exe directly. If I use the shortcut that I created on the desktop, it's not working properly. Activates the window, but not opening/exporting my files, just opens the last msgbox. I use ftp becouse the PC and the destination PC is not on the same network. Here's the script: #Region ;**** Directives cre
  6. no web server atm. so the win7 file properties images I can't show you but they are totally different from the variables I am getting..But then I am just guesstamating the code needed from any and all sources i can find to just get the Minutes difference between 2 files. I can touch the files to change anything, but can't get the value to use it and using FilesetTime/ only works with the Help code. and it is way over my head. I have searched the web looking for a step by step but it's all in arrays that array me. The FileSetTime ;Modified help file #include <FileConstants.au3> #incl
  7. Simple script that took me about 15 minutes. I built it for a friend but thought someone else could use it.. Just make sure you compile it as 64bit if you have a 64bit system which most of you using windows 7 do. #Region ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI **** #AutoIt3Wrapper_Icon=HWandHank.ico #AutoIt3Wrapper_UseUpx=n #AutoIt3Wrapper_UseX64=y #EndRegion ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI **** #cs ---------------------------------------------------------------------------- AutoIt Version: 3.3.10.2 Author: Mike Kovacic Script Function: Set windows 7 to
  8. I'm trying to make a "sheet of glass" with shadow text drawn on it, the problem is that the shadow isn't transparent at all. I have absolutely no idea what I am doing wrong - being a noob with the WinAPI stuff. Screen-shot: Here's the script: ; Requires AutoIT beta 3.3.9.21 or newer #Region ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI **** #AutoIt3Wrapper_Version=Beta #EndRegion ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI **** #include <GUIConstantsEx.au3> #include <WindowsConstants.au3> #include <WinAPI.au3> #include <Misc.au3> #include <WinAPIGdi.au3&g
  9. Hello, why this code doesn't work in some versions of windows 7? HotkeySet(Chr(0x27),"func1") Func func1() MsgBox(0,"test","hello") EndFunc While True Sleep(10) WEnd When I press ' i should get a messagebox window but i don't.
  10. Hello Everyone, Does anyone know whether or not AutoIt (a built-in function or a UDF) has a workaround or solution for dealing with Windows 7's Interactive Services Detection feature? For non-silent deployment packages (those that show some level of User Interface - UI) on Windows 7 (or Vista) how do you display a dialog box, progress bar, message, etc. to the user (Session 1) when deploying a software package that is being deployed by a software deployment solution that utilizes the Local System (SYSTEM) account (Session 0)? Regards, TX Techie
  11. Hi all, When I use MsgBox on Windows 7, the OK button is not centered, Is this a known issue and is there a workaround ? Thanks MsgBox (0,"","OK button not centered")
  12. RegKeyWrite will not create a key under HKLM in Windows 7 64 bit. Using HKLM64 does not work either. Funny, RegKeyWrite will create keys under HKCU without use of the "64" in windows 7 64 bit RegKeyRead will read from HKLM64 keys and sub keys. Does anybody know the game rules here. I would like to know the definitive rule / answer. Thanks
  13. I could not find a User account script on these forums that was satisfactory, a On/Off setting is quite useless if it cant be configured, so i wrote this up. Should work on both x64 and x86 compiled scripts. Windows7 and Vista. Functions: Example: Script:
  14. Hello, I hope someone would be able to assist with my problem. I've been using a program for a while on Windows XP. Now, we are switching to Windows 7 (32) and part of my scripts stopped working. I found that anything related to _GUICtrlListView_ is giving me trouble. The code to get the handle of the main window and the handle of the SysListView32 works. The following examples are trying to find an "Issue Number" of a multicolumn ListView. This example returns 0 (even when entering the handle manually and "Issue Number" exists). $Line = _GUICtrlListView_FindText($list, "Issue Numb
  15. This is a question for Systems Administrators of all kinds - those who manage software on a domain where users have restricted rights - and who have Windows 7 computers in their domain. How do you get around UAC to install Software or Certificates remotely and without user intervention? ... and without being logged in to the computer. ( There is no such thing as "right click and.." answers. We have over 3000 computers! ) I've tried scheduled tasks (schtasks.exe) with the /RL HIGHEST switch - no good. I've even looked into PowerShell 2.0 - but it is not what I need. Even with UAC d
  16. So I have a script that I wrote that opens a php page that has an input type box, a 'browse' button for the box, and a submit button. The 'browse' button does not appear if I am viewing the web page in the full version of IE, only the embedded one. This is not true on WinXP, only on Win7 (idk about Vista, skipped that). On WinXP, opening the page, using _IEAction(<Control>, "focus") and then Send("Text") works, and I can submit the form using _IEFormSubmit. However, on Win 7, using _IECreateEmbedded brings up a different kind of IE it seems? The same actions instead bring up a
×
×
  • Create New...