Jump to content
Sign in to follow this  
tzerber

the "#" symbol

Recommended Posts

tzerber

how to send >>>>> # <<<<<<< this symbol via ControlSend ?

Func debugloop()
    AutoItSetOption ( "SendKeyDelay", 0 )
    AutoItsetoption ( "SendKeyDownDelay", 50 )
    $dbugwinname = WinGetHandle("Untitled")
    WinActivate($dbugwinname)
    Controlsend($dbugwinname,"","Edit1","{Enter}")
    Controlsend($dbugwinname,"","Edit1","#") ; <----------- i need this to be sent as text ( tried asc and charw, both didnt worked for me)
    Controlsend($dbugwinname,"","Edit1","Debug Loop Started")
    Controlsend($dbugwinname,"","Edit1","{Enter}")
    exit
EndFunc

Thanks , TZeRbeR

Share this post


Link to post
Share on other sites
tzerber

i love u man <3

Share this post


Link to post
Share on other sites
tzerber

Sending it as 3 ...

any ideas why ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
ProgAndy

using {#} should work, too :blink:

Edited by ProgAndy

*GERMAN* [note: you are not allowed to remove author / modified info from my UDFs]My UDFs:[_SetImageBinaryToCtrl] [_TaskDialog] [AutoItObject] [Animated GIF (GDI+)] [ClipPut for Image] [FreeImage] [GDI32 UDFs] [GDIPlus Progressbar] [Hotkey-Selector] [Multiline Inputbox] [MySQL without ODBC] [RichEdit UDFs] [SpeechAPI Example] [WinHTTP]UDFs included in AutoIt: FTP_Ex (as FTPEx), _WinAPI_SetLayeredWindowAttributes

Share this post


Link to post
Share on other sites
tzerber

i`ll give it a try :blink:, thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
tzerber

{#} is sent as [3] :blink:

need another ideas, my prog is based on this symbol

(notice : in notepad is shown as # but on the other window is shown as [3] or 3 )

Also just found that i can`t send a key and keep it pressed for a moment (sendkeydowndelay not working fine for me)

AutoItSetOption ( "SendKeyDelay", 200 )
AutoItsetoption ( "SendKeyDownDelay", 200 )
Controlsend($dbugwinname,"","","9")
Edited by tzerber

Share this post


Link to post
Share on other sites
tzerber

security prog for IP cameras that i want to do some stuff automaticly via hotkeys (i`m sending the keys via autoit but fail)

Share this post


Link to post
Share on other sites
GEOSoft

Try Send("+3") and if that fails use Send("{ASC 0035}") Don't use the flag 1

EDIT: Sorry, you will want ControlSend()

Edited by GEOSoft

George

Question about decompiling code? Read the decompiling FAQ and don't bother posting the question in the forums.

Be sure to read and follow the forum rules. -AKA the AutoIt Reading and Comprehension Skills test.***

The PCRE (Regular Expression) ToolKit for AutoIT - (Updated Oct 20, 2011 ver:3.0.1.13) - Please update your current version before filing any bug reports. The installer now includes both 32 and 64 bit versions. No change in version number.

Visit my Blog .. currently not active but it will soon be resplendent with news and views. Also please remove any links you may have to my website. it is soon to be closed and replaced with something else.

"Old age and treachery will always overcome youth and skill!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
tzerber

that`s my point, send fails, also control send fails ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
tzerber

ControlSend($dbugwinname,"","","{asc 34}")

:blink: that show`s the # symbol ;)

thanks to all for help, i`ll need more help soon <3 ya all

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×