Sign in to follow this  
Followers 0
woodyfly

ControlClick is not clicking in the correct coordinates

4 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

I have an application and I'm trying to send controlclicks to it. It receives the click but the coords are all off. My app has no controlIDs, just the application title

opt("MouseCoordMode",0)

ControlClick("app (64bit)","","","right",1,77,866)

Any idea why it won't send to the right coords?

Edited by woodyfly

Share this post


Link to post
Share on other sites



You must take MouseClick not ControlClick

MouseClick ( "button" [, x, y [, clicks = 1 [, speed = 10]]] )

coords in ControlClick is for position within the control.


Regards Autolaser

Share this post


Link to post
Share on other sites

#3 ·  Posted (edited)

Try to find how the values by which your clicks are off then compensate for it.

example...

_ControlClick(77, 866)

Func _ControlClick($x, $y)
    ;if clicks are 20 pixels off on both axis
    $x += 20
    $y += 20
    ControlClick("app (64bit)", "", "", "right", 1, $x, $y)
EndFunc   ;==>_ControlClick
Edited by JohnOne

AutoIt Absolute Beginners    Require a serial    Pause Script    Video Tutorials by Morthawt   ipify 

Monkey's are, like, natures humans.

Share this post


Link to post
Share on other sites

How do I find out where the clicks are landing?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0