Sign in to follow this  
Followers 0
vkrisz81

COMError

12 posts in this topic

Hello!

i

open an ie window

load my router page

make login

and after it when i want to navigate other site it says:

IE.au3 T3.0-1 Error from function _IENavigate, $_IEStatus_COMError (-2147352567)

 

i tried to read what can program see in o_ie by using _iebodyreadtext and works.

so i can reach ie window but i cant navigate other sites.. how it possible?

or what has happened???

ty for help me

Share this post


Link to post
Share on other sites



_IENavigate($o_ie,$rou_url)
    sleep(5000)
    local $ip
    $ifield=_IEGetObjById($o_ie,"router_password")
    if @error then Exit
    BlockInput(1)
    WinActivate(_IEPropertyGet($o_ie,"hwnd"))
    _IEFormElementSetValue($ifield,"42419387")
    _IEAction($ifield,"click")
    send("{ENTER}")
;~  _IELoadWait($o_ie)
    BlockInput(0)
    sleep(3500)
    _IENavigate($o_ie,"http://speedport.ip/html/content/internet/connection.html?lang=en")

so if i run this, i get these:

--> IE.au3 T3.0-1 Error from function _IENavigate, $_IEStatus_COMError (-2147352567)
2
--> IE.au3 T3.0-1 Error from function _IEPropertySet, $_IEStatus_InvalidValue (Invalid Property)

but if i use ieloadwait after send(enter), there will not be error but, ieaction does not run and there is no error !

yesterday it worked, so after a windows update on other desktop made it.. i cant find out what should i do..

before you ask why do i need to handle my router, i collect log file records.. about hacking attempts!

so what should i do?????

Share this post


Link to post
Share on other sites

i tried to use mouseclick event, it works, but after it the program cant find div by id what is there on the page. but if i use iebodyreadhtml id writeout. so i really dont understand.. it seems autoit core had been unstable :S

it write source buut cant find in source the given div by id..

Share this post


Link to post
Share on other sites

im glad to present you, other programs are also broken! fantastic!

after ienavigate program halt. it should find a div by an id what worked till now, but here it say these:

--> IE.au3 T3.0-1 Warning from function _IEGetObjById, $_IEStatus_NoMatch (all1)
--> IE.au3 T3.0-1 Error from function _IETagNameGetCollection, $_IEStatus_InvalidDataType

great!

Share this post


Link to post
Share on other sites

3.3.10.2

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok! if you cant tell any other about this problem i ll try..

Share this post


Link to post
Share on other sites

i also. i upodated autoit and same problems.

i have to tell it, autoit had been unstable ! already cant use trustfully on any machine different ie or os environment. i just wonder and angry how it possible it load a page and after it cant find the given id what is there in the source, if i typeout by using iebodyreadhtml. i cant imagine how its possibel a program see source but cant find a part of it..

if nobody can give correct answer it that means for me, autoit does not work anymore properly as it had been built.

there not adviced use a programming language/sdk where program cant handle correctly what it had been built for!

ty

problem did not solve

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think that it's unfair to blame Autoit when your script fails to function correctly.

My guess would be that this is >your issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0