Sign in to follow this  
Followers 0
SorryButImaNewbie

ISN Studio form "shutdown" by function

3 posts in this topic

Hello everyone!

I decided to use ISN Studio to make a GUI for my project, at first its a bit hard to get use to the basics but I had problems when I built the GUI from code before, so learning it and using it can definetly speed up GUI creation in my modest opinion.

However I run in to a very interesting problem. In this part of the development there are only a few buttons calling functions, so nothing fancy, yet a specific function cause the form to become unresponsive. I can run all the other functions without a problem, but if i run that specific one, its run as its intended but after that the form doesn't responde to anything, not even the close / exit buttons.

Here is the relevant code:

Opt("TrayIconDebug", 1)
Opt("GUIOnEventMode", 1)
;Master ISI360 suggested to put the Opts before the includes

#include <MsgBoxConstants.au3>
#include <GuiStatusBar.au3>
#include <GuiEdit.au3>
#include <ScreenCapture.au3>
#include <StaticConstants.au3>
#include <WindowsConstants.au3>
#include <FileConstants.au3>
#include <File.au3>
#include <Date.au3>
#include <GUIConstantsEx.au3>
#include <Array.au3>
#include <Date.au3>
#include <GUIForm.isf>
#include <GuiConstants.au3>

GUISetState(@SW_SHOW, $GUIform)
GUISetOnEvent($GUI_EVENT_CLOSE, "_Exit", $GUIform)


Func _Exit()
    Exit
    ;WinKill("GUIForm")
EndFunc

Func UD_uszi_belepes()
    ;This is the function that causes the problem
    Local $StartFileSelectFolder = FileSelectFolder("Adja meg az UD_uszi.exe MAPPÁJÁT!", "")
    Run($StartFileSelectFolder & "\UD_uszi.exe")
    WinWaitActive("UD ÜSZI")
    ControlSetText("TLoginForm", "UD ÜSZI", "TEdit2", "JHJJBHKNJ")
    Send("{TAB}UHJNBMJHKH")
    Sleep(50)
    Send("{ENTER}")
    WinWaitActive("'Adatbázis'")
    Send("{DOWN}")
    Send("{ENTER}")
    
EndFunc   ;==>UD_uszi_belepes()

I'm thinking about making the GUI Refresh/Reload somehow after every functions hoping that would solve the problem, but thought that you guys may have a better idea to solve it, or you can point out why this is happening.

Also I won't be online for the next 2 days! so don't think I'm ignoring this thread I'm simply wont be here.

Thank you for your insight and help!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites



So yeah I just realized soon after I posted this that the problem is coming from the new update for the program I'm trying to automate. It skipped the "Adatbázis" window so the script was waiting for something thats never gonna happen. (while there was such a popup window it get dealt with so fast that I barely saw it poping up)

I'm asking to delete this thread, sorry for the inconvenience!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0