nerfkitten

My script

5 posts in this topic

Hihi. i got my script done, when i test it with f5 from scite it works fine but when i make it to exe, it wont start I have tried online au3 to exe convertor, same aplication wont start.

#include <GUIConstantsEx.au3>
#include <WindowsConstants.au3>
#include <IE.au3>
#include <ColorConstantS.au3>
#include <GuiScrollBars.au3>
Sleep(1000)
Local $oIE = ObjCreate("Shell.Explorer.2")
Local $oIE1 = ObjCreate("Shell.Explorer.2")


$Form1 = GUICreate("Silent Abyss Guild", 1200, 600, 178, 108)
GUICtrlCreateObj($oIE, 200, 10, 1000, 660)
$oIE.navigate("silentabyssguild.webs.com")
Sleep(1000)
GUICtrlCreateObj($oIE1, 0, 100, 200, 200)
Sleep(1000)
$oIE1.navigate("http://silentabyss.eu5.org/autoit.htm")
$oIE.refresh
Local $idHome = GUICtrlCreateButton("Home", 10, 10, 85, 25)

Local $idMembers = GUICtrlCreateButton("Members", 95, 10, 85, 25)

Local $idLinks = GUICtrlCreateButton("Links", 10, 40, 85, 25)

Local $idForum = GUICtrlCreateButton("Forum", 95, 40, 85, 25)

GUISetState(@SW_SHOW)
GUISetBkColor($COLOR_BLACK)
Sleep(1000)
 While 1
        Switch GUIGetMsg()
            Case $GUI_EVENT_CLOSE
                ExitLoop
Case $idForum
                $oIE.navigate("http://silentabyssguild.webs.com/apps/forums/")

Case $idMembers
                $oIE.navigate("http://silentabyssguild.webs.com/apps/members/")

Case $idLinks
                $oIE.navigate("http://silentabyssguild.webs.com/useful-links")
Case $idHome
                $oIE.navigate("http://silentabyssguild.webs.com/")



        EndSwitch
    WEnd

    GUIDelete()

 

Share this post


Link to post
Share on other sites



#2 ·  Posted (edited)

Greetings nerfkitten. I had no issue compiling the script to x64 / x86. I'm using a windows 7 OS. I will include the complied x86 version below.

nerfkitten x86.exe

Edited by aa2zz6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi i can compile script to, but it wont start. I skyped exe to another person, same for him, it just wont start. It dsnt even show up on taskmanager.

this script is for my mmorpg guild website. Made it to exe with some modifications. So it will be for us easyer too enter to the website. I see this kind problem like first time
ever had problems that exe wont start up. Maybe script as somekind error what dsnt let it run later as exe?

Windows 10  x64
windows 7 x32

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where you able to get it working?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now