oulaya

my script block after 10 element

4 posts in this topic

hi friends

i have a script with autoit and a file excel with 50 elements i hane no error

but yhe probleme my script work good for just 10 element and block and i should excute another time

helpp please

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

script that plant

i have a loop in my program autoit

the probleme after 10 element script that plant

i don't knew why

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, JohnOne said:

Please do post it.

So we can understand why it's planting

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • vyperhand
      By vyperhand
      I'm struggling to launch a VBS file via autoit using RunWait.  Due to the nature of the deployment tool I am using for said script, I only know that the .vbs files will be in the same directory as my AutoIt-generated .exe, but not what that path will be.  The path will look something like this:
      c:\programdata\vendor\lots\of\folders\randomnumber
      This is generated during deployment and I have no way of predicting the path - therefore, I am not sure how to call back to "same directory" in order to successfully launch the .vbs.
      This line is as close as I have gotten - this fires off the cmd window, but it closes immediately with out information, and the .vbs is not launched.
      RunWait (@ComSpec & " /c" & 'cscript.exe WORKPLEASE.vbs ALL /Q /NoCancel') I thought /c might be the problem, but leaving out the /c element causes me not to even see the momentary CMD window flash by.  Any help will be greatly appreciated, and thanks in advance.
    • Valnurat
      By Valnurat
      I have a ComboBox and I want, when I start writting in it, that it will show me what is the first in the list.
      Like, is I start writting:
      "pe" it  should show me "peter" if that is the first in the list.
      How can I do that?
       
      While 1 Switch GUIGetMsg() Case $GUI_EVENT_CLOSE, $idClos ExitLoop Case $idComboBox $sComboRead = GUICtrlRead($idComboBox) Local $iIdx = _ArraySearch($aResult,$sComboRead,0,0,0,0,1,1) Local $aComputerOwner = _AD_GetObjectsInOU("OU=al,DC=AD,DC=AL,DC=ORG","(&(objectclass=computer)(managedby=" & $aResult[$iIdx][0] & "))",Default,"cn") _ArrayDelete($aComputerOwner,0) _GUICtrlListView_SetItemCount($idMylist,UBound($aComputerOwner)) If IsArray($aComputerOwner) Then For $i = 0 To UBound($aComputerOwner) - 1 GUICtrlCreateListViewItem($aComputerOwner[$i], $idMylist) Next Else GUICtrlSetData($idMylist, "No computer|") EndIf EndSwitch WEnd  
    • Valnurat
      By Valnurat
      Hi.
      I'm trying to add an array to my gui listview, but it fails with
      "C:\Program Files (x86)\AutoIt3\Include\GuiListView.au3" (473) : ==> Array variable has incorrect number of subscripts or subscript dimension range exceeded.: DllStructSetData($tBuffer, "Text", $aItems[$iI][0]) DllStructSetData($tBuffer, "Text", ^ ERROR My code is:
      #cs ---------------------------------------------------------------------------- AutoIt Version: 3.3.14.2 Author: myName Script Function: Template AutoIt script. #ce ---------------------------------------------------------------------------- ; Script Start - Add your code below here #include <WindowsConstants.au3> #include <ComboConstants.au3> #include <GuiComboBox.au3> #include <GUIConstantsEx.au3> #include <GuiListView.au3> #include <MsgBoxConstants.au3> #Include <AD.au3> #include <Array.au3> Opt('MustDeclareVars', 1) Global $aResult[0][2] Local $aNames[4] = ["DKSO","DKKO","SELU","SEES"] Local Const $iWidth = 300, $iHeight = 250, $iW = 85, $iH = 25 Local $hGUI = GUICreate("Find Computer Owner", $iWidth, $iHeight) ; Create a combobox control. Local $idComboBox = GUICtrlCreateCombo("", 2, 2, 296, 20, BitOR($CBS_DROPDOWN, $CBS_AUTOHSCROLL, $WS_VSCROLL, $CBS_SORT)) ;$WS_VSCROLL Local $idMylist = GUICtrlCreateListView("", 2, 114, 296, 100) Local $idClos = GUICtrlCreateButton("Close", ($iWidth - $iW) / 2, ($iHeight - $iH) - 7 , $iW, $iH) _AD_Open() Local $sFill = "" For $i = 0 to UBound($aNames) -1 Local $aUserInfo = _AD_GetObjectsInOU("OU=Al,DC=ad,DC=al,DC=org","(&(objectCategory=Person)(objectclass=user)(sAMAccountName=" & $aNames[$i] & "*))","","distinguishedName,cn") if @error Then MsgBox(0,@error,@extended) Exit EndIf For $x = $aUserInfo[0][0] To 1 Step -1 If $aUserInfo[$x][0] = "" Or StringInStr($aUserInfo[$x][0], "Resources") > 0 Or StringInStr($aUserInfo[$x][0], "Leavers") > 0 Or StringInStr($aUserInfo[$x][0], "Administration") > 0 Then _ArrayDelete($aUserInfo, $x) EndIf Next _ArrayConcatenate($aResult, $aUserInfo, 1) Next for $i = 0 To UBound($aResult) -1 If $aResult[$i][0] <> "" Then $sFill &= $aResult[$i][1] & "|" EndIf Next _ArrayDisplay($aResult, 'AD ' & UBound($aResult)) $sFill = StringTrimRight($sFill, 1) _GUICtrlComboBox_BeginUpdate($idComboBox) GUICtrlSetData($idComboBox, $sFill, "") _GUICtrlComboBox_EndUpdate($idComboBox) GUISetState(@SW_SHOW, $hGUI) GUIRegisterMsg($WM_NOTIFY, "WM_NOTIFY") _GUICtrlListView_AddColumn($idMylist, "Computername", 296) Local $sComboRead = "" ; Loop until the user exits. While 1 Switch GUIGetMsg() Case $GUI_EVENT_CLOSE, $idClos ExitLoop Case $idComboBox $sComboRead = GUICtrlRead($idComboBox) Local $iIdx = _ArraySearch($aResult,$sComboRead,0,0,0,0,1,1) Local $aComputerOwner = _AD_GetObjectsInOU("OU=al,DC=AD,DC=AL,DC=ORG","(&(objectclass=computer)(managedby=" & $aResult[$iIdx][0] & "))",Default,"cn") _ArrayDelete($aComputerOwner,0) _ArrayDisplay($aComputerOwner) _GUICtrlListView_SetItemCount($idMylist,UBound($aComputerOwner)) If IsArray($aComputerOwner) Then MsgBox(0,"Test",$sComboRead) _GUICtrlListView_AddArray($idMylist, $aComputerOwner) ; <---- it fails Else GUICtrlSetData($idMylist, "No computer|") EndIf EndSwitch WEnd _AD_Close() ; Delete the previous GUI and all controls. GUIDelete($hGUI) Func WM_NOTIFY($hWnd, $iMsg, $wParam, $lParam) #forceref $hWnd, $iMsg, $wParam Local $hWndFrom, $iIDFrom, $iCode, $tNMHDR, $hWndListView, $tInfo ; Local $tBuffer $hWndListView = $idMylist If Not IsHWnd($idMylist) Then $hWndListView = GUICtrlGetHandle($idMylist) $tNMHDR = DllStructCreate($tagNMHDR, $lParam) $hWndFrom = HWnd(DllStructGetData($tNMHDR, "hWndFrom")) $iIDFrom = DllStructGetData($tNMHDR, "IDFrom") $iCode = DllStructGetData($tNMHDR, "Code") Switch $hWndFrom Case $hWndListView Switch $iCode Case $NM_DBLCLK ; Sent by a list-view control when the user double-clicks an item with the left mouse button $tInfo = DllStructCreate($tagNMITEMACTIVATE, $lParam) _DebugPrint("$NM_DBLCLK" & @CRLF & "--> hWndFrom:" & @TAB & $hWndFrom & @CRLF & _ "-->IDFrom:" & @TAB & $iIDFrom & @CRLF & _ "-->Code:" & @TAB & $iCode & @CRLF & _ "-->Index:" & @TAB & DllStructGetData($tInfo, "Index") & @CRLF & _ "-->SubItem:" & @TAB & DllStructGetData($tInfo, "SubItem") & @CRLF & _ "-->NewState:" & @TAB & DllStructGetData($tInfo, "NewState") & @CRLF & _ "-->OldState:" & @TAB & DllStructGetData($tInfo, "OldState") & @CRLF & _ "-->Changed:" & @TAB & DllStructGetData($tInfo, "Changed") & @CRLF & _ "-->ActionX:" & @TAB & DllStructGetData($tInfo, "ActionX") & @CRLF & _ "-->ActionY:" & @TAB & DllStructGetData($tInfo, "ActionY") & @CRLF & _ "-->lParam:" & @TAB & DllStructGetData($tInfo, "lParam") & @CRLF & _ "-->KeyFlags:" & @TAB & DllStructGetData($tInfo, "KeyFlags")) ; No return value EndSwitch EndSwitch Return $GUI_RUNDEFMSG EndFunc ;==>WM_NOTIFY Func _DebugPrint($s_Text, $sLine = @ScriptLineNumber) ConsoleWrite( _ "!===========================================================" & @CRLF & _ "+======================================================" & @CRLF & _ "-->Line(" & StringFormat("%04d", $sLine) & "):" & @TAB & $s_Text & @CRLF & _ "+======================================================" & @CRLF) EndFunc ;==>_DebugPrint Do I do it wrong?
       
      Thank you in advanced.
    • Trisha
      By Trisha
      I tried (using AutoIt) to automate a scenario where i  have to open IE with specific URL on my extranet(Xen Desktop or Citrix ) ,from there i need to download  file and then through WinSCP; I  have to move that file to another location that can be access from my Local system using VMWare.
      I did as far as the above step. Now i want to navigate from my extranet to my local desktop system. But i am not able to move  from there.Mouse click is also not working.Please find the below screenshot highlighted in YELLOW.
       


    • bbk4163
      By bbk4163
      Hi, 
      I am getting "array variable has incorrect number of subscripts dimension range exceeded" error while executing exe. Not sure what is wrong here. 
      #include <MsgBoxConstants.au3> SelectWindowBasedOnTitle() Func SelectWindowBasedOnTitle()     $winList = WinList()     $wTitle = CheckWindows($winList)    IF $wTitle == "Choose File to Upload" Then             IE()    ElseIf $wTitle == "Open" Then             Chrome()    Else             FireFox()    EndIf EndFunc Func CheckWindows($aArray)     For $i = 1 To Ubound($aArray) - 1         If WinActive($aArray[$i][1]) Then $wTitle= $aArray[$i][0] ;MsgBox(0, "Window Check", $aArray[$i][0] & " is active.")     Next     Return $wTitle EndFunc Func Example()     $wText = WinGetText("[ACTIVE]") EndFunc Func IE()     ControlFocus("Choose File to Upload","","Edit1")     ControlSetText("Choose File to Upload","","Edit1",$CmdLine[1])     ControlClick("Choose File to Upload","","Button1") EndFunc Func Chrome()     ControlFocus("Open","","Edit1")     ControlSetText("Open","","Edit1",$CmdLine[1])     ControlClick("Open","","Button1") EndFunc Func FireFox()     ControlFocus("File Upload","","Edit1")     ControlSetText("File Upload","","Edit1",$CmdLine[1])     ControlClick("File Upload","","Button1") EndFunc