wtarkan

Application window cannot Appear

2 posts in this topic

#1 ·  Posted

If I create a service to run a program , Application window cannot Appear - How can I make the App window visible

Share this post


Link to post
Share on other sites



Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • mdwerne
      By mdwerne
      Hello,
      I'm working on a script that writes detailed application event logs, and I'd like to know if there is a way with Autoit to write multiple lines of XML EventData (see example below):
      <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="Application" /> <EventID Qualifiers="0">1001</EventID> <Level>4</Level> <Task>0</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2015-07-12T21:26:07.000000000Z" /> <EventRecordID>86554</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>YOUR_COMPUTER</Computer> <Security /> </System> <EventData> <Data>DeskTop Agent: Mike</Data> <Data>Observer Username: Miguel</Data> etc... </EventData> </Event> So far, using EventCreate, everything I send end's up in a single <data> entry (see below):
      <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="Application" /> <EventID Qualifiers="0">1001</EventID> <Level>4</Level> <Task>0</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2015-07-12T21:26:07.000000000Z" /> <EventRecordID>86554</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>YOUR_COMPUTER</Computer> <Security /> </System> <EventData> <Data>DeskTop Agent: Mike Observer Username: Miguel</Data> </EventData> </Event> Here is the code I'm using thus far (which does not work the way I'd like):
      $LogData = @CRLF & "DeskTop Agent: " & @UserName & @CRLF & "Observer Username: " & $DTObserver & @CRLF & "File name/s with extension: " & $FilenameWextension & @CRLF & "Action Performed: " & $ActionPerformed & @CRLF & "Explanation: " & $Explanation & @CRLF & "Machine Name: " & @ComputerName & @CRLF & "IP Address: " & @IPAddress1 & @CRLF & "App1Installed: " & $App1 & @CRLF & "App2Installed: " & $App2 Run("eventcreate /T Information /ID 100 /L Application /SO DTALog /D " & Chr(34) & "DTALog Details: " & $LogData & Chr(34), "", @SW_HIDE, 2) I found a Stackoverflow post that talks about doing it in C# (https://stackoverflow.com/questions/7694276/how-to-add-multiple-lines-of-eventdata-to-an-eventlog-in-windows)
      but I'd like to determine if it can be accomplished with AutoIt!.
      Thanks for your time,
      -Mike
    • Shirdish_chakravarthi
      By Shirdish_chakravarthi
      i am working on a application where if the flashing is success i get a window saying "SUCCESS" and if the flashing failed a window saying "FAILED" and i have to automatically identify pass or fail.the problem is both the windows are having the same control ID. how can i differentiate between both windows? so that i can make use of that in script for automation///
       
       
      Thanks
    • comtech80
      By comtech80
      Folks,
      I have an issue I've been trying to solve for a while, I'm trying to add static routes in DHCP via a 121 route rule in Windows 2012 R2 is a brutal manual process and wanted to automate this via AutoIT.
       
      When I use the "ControlGetText" everything displays properly in the MSG box but when I try and use "ControlSetText" or "ControlSend" the values won't display in the input box but the action comes back as successful?
      Anyone able to help me with this? I'm thinking this might be an active window issue but i'm not sure.
      Here is a part of my code.
       
      $hWnd = WinWait("[TITLE:Add a Static Route]","", 10)
      WinActivate($hWnd)
      $Status = ControlSend($hWnd, "", "[CLASS:Edit; INSTANCE:4]", "192"); Does not add 192 to the text box.
      Local $sTextEdit1 = ControlGetText($hWnd, "", "[CLASS:Edit; INSTANCE:1]")
      ConsoleWrite ( "ControlSend Status: " &  $Status & @CRLF); Returns a Value of 1
      ConsoleWrite ( "ControlGetText Value Edit1: " &  $sTextEdit1 & @CRLF);
       
      Please see attachment for more info.

    • lganta
      By lganta
      Hello!
      I created some scripts for a simple farming bot a few years ago and they rely on ControlSend.
      A year ago I quit that game and then installed Windows 10 (was using windows 7).
      Recently I installed that game and tried running them again and they seem to work (I have some messages displayed on the screen with the state of the bot ), except for the ControlSend part (which obviously is crucial).
      I started debugging the scripts so I created a basic script that makes use of Send. I tested this with Notepad in focus and works just fine and then with my game window in focus and it didn't work (it's supposed to write that text in an input box from the game).
      #include <MsgBoxConstants.au3> Sleep(3000); Send("some text"); MsgBox($MB_OK, "Notification", "Control was sent!");  
      Is there a way for the creators of the game to create some kind of security system against this? Or something happens because I updated to Windows 10?
      Is there something I'm missing?
      Thank you!
    • nacerbaaziz
      By nacerbaaziz
      Hi dear
      I have a question
      about the display language of the system
      How can I get the current display language and how can I change it by autoit
      Of course, if this is possible
      Greetings to all and hope you help me