Jump to content
lenclstr746

Slow Script why? - (Moved)

Recommended Posts

Moved to the appropriate forum, as the Developer General Discussion forum very clearly states:

Quote

General development and scripting discussions. If it's super geeky and you don't know where to put it - it's probably here.


Do not create AutoIt-related topics here, use the AutoIt General Help and Support or AutoIt Technical Discussion forums.

Moderation Team


Public_Domain.png.2d871819fcb9957cf44f4514551a2935.png Any of my own code posted anywhere on the forum is available for use by others without any restriction of any kind

Open spoiler to see my UDFs:

Spoiler

ArrayMultiColSort ---- Sort arrays on multiple columns
ChooseFileFolder ---- Single and multiple selections from specified path treeview listing
Date_Time_Convert -- Easily convert date/time formats, including the language used
ExtMsgBox --------- A highly customisable replacement for MsgBox
GUIExtender -------- Extend and retract multiple sections within a GUI
GUIFrame ---------- Subdivide GUIs into many adjustable frames
GUIListViewEx ------- Insert, delete, move, drag, sort, edit and colour ListView items
GUITreeViewEx ------ Check/clear parent and child checkboxes in a TreeView
Marquee ----------- Scrolling tickertape GUIs
NoFocusLines ------- Remove the dotted focus lines from buttons, sliders, radios and checkboxes
Notify ------------- Small notifications on the edge of the display
Scrollbars ----------Automatically sized scrollbars with a single command
StringSize ---------- Automatically size controls to fit text
Toast -------------- Small GUIs which pop out of the notification area

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

lenclstr746,

This is clearly a game login script. You appear not to have read the Forum rules since your arrival. Please do read them - particularly the bit about not discussing game interaction - before you post again and then you will understand why you will get no help and this thread will now be locked.

M23

 


Public_Domain.png.2d871819fcb9957cf44f4514551a2935.png Any of my own code posted anywhere on the forum is available for use by others without any restriction of any kind

Open spoiler to see my UDFs:

Spoiler

ArrayMultiColSort ---- Sort arrays on multiple columns
ChooseFileFolder ---- Single and multiple selections from specified path treeview listing
Date_Time_Convert -- Easily convert date/time formats, including the language used
ExtMsgBox --------- A highly customisable replacement for MsgBox
GUIExtender -------- Extend and retract multiple sections within a GUI
GUIFrame ---------- Subdivide GUIs into many adjustable frames
GUIListViewEx ------- Insert, delete, move, drag, sort, edit and colour ListView items
GUITreeViewEx ------ Check/clear parent and child checkboxes in a TreeView
Marquee ----------- Scrolling tickertape GUIs
NoFocusLines ------- Remove the dotted focus lines from buttons, sliders, radios and checkboxes
Notify ------------- Small notifications on the edge of the display
Scrollbars ----------Automatically sized scrollbars with a single command
StringSize ---------- Automatically size controls to fit text
Toast -------------- Small GUIs which pop out of the notification area

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • By Blueman
      Hey Guys,
      Maybe you can help me with something small.
      It is not terrible but it slows down my script and after a while even crash the script.

      First i explain what i have;
      I have a GUI with a lot of GUICtrlCreateInput controls, lets say 600 pieces.
      All the controls are hidden when the GUI is displayed, i have 3 buttons attached to 200 pieces each.
      When i press button-1 the first 200 controls are showed,
      When i press button-2 the first 200 controls are hidden and the next 200 controls are showed,
      etc, etc.
      This is working perfectly but after a while the GUI is getting slower and slower.
      After a while the controls aren't responding anymore and the script crashes.
      When i compile the script to 64-Bits version the speed is a lot better but you can still see the script slowing down each time i use the buttons.
      I think there has to be a buffer somewhere that is filling each time i show and hide the controls, but how can i clear that buffer without restarting the script?
      Deleting and re-creating the controls didn't help, deleting the entire gui (and controls) and re-creating it didn't help also.
      The only thing that is working is restarting the script.

      Thanks guys!

      PS: If you need a working example i can add it to this topic, just let me know. It is not rocket science, i just create the controls and show/hide them with a while loop and 3 buttons.
       
    • By SolemnStrike
      Hey, 
      I know the title sounds weird, but i couldn't find better words for it...
      I finally managed to have a working image search (yes yes i know image search is evil :p).
      I noticed that even if the script is compiled, the images have to be in my script folder.
      But i don't want that the images i'm searching for on the screen can be viewed, edited etc by every user.
      Is there a way to... uhm... put them in a file like .rar, but one that can't be easily opened? 🤔
       
      Edit: Now that i think of .rar, maybe using a .rar which is protected by a password... Can autoit search, open, extract, use and delete that? (I guess so, I didn't search for this yet, going to google that asap)
    • By ademon
      Hi. I can open the editor with out problems but I can not compile because it is placed on another partition diferent from C.
      Can you provide an update of this bug?


    • By BogdanNicolescu
      While 1 / / / A whole bunch of codes found in help and here: https://www.autoitscript.com/autoit3/docs/ / / / WEnd OR:

       
      HotKeySet("{ESC}", "Terminate") While 1 MouseClick("Right",674,422) MouseClick("Left",673,447) Sleep(2000) / / / A whole bunch of codes found in help and here: https://www.autoitscript.com/autoit3/docs/ / / / MouseClick("Left",675,339) SLeep(3000) WEnd Func Terminate()     Exit 0 EndFunc  
      Sorry if i should't let this here to be found by newbies like me -.-'
    • By Atoxis
      Howdy, I've gone through a lot of au3 forums, and I once had a working Imagesearch script that I got from here.  However, and i'm just totally not sure how but my imagesearch scripts aren't working anymore.
      I'm not new to au3 but i'm not the most experienced with it's syntax/commands.

      Anyways, I've looked over the big threads involving imagesearch.

      Does anyone have a working Imagesearch x64 for win10 that is currently working as of the date with the post.

      Dll's and what not is fine, just when I tell the script to run, I want to be able to find the image on the screen!
      Can't find a working copy so if anyone has one please send it my way lol.

      I've taken all the imagesearch downloads and what not and have played with them but I can't get any of them working on my end, despite others saying they're working.
      Thanks.
×
×
  • Create New...