Sign in to follow this  
Followers 0
DOTCOMmunications

Button Borders in Win XP

3 posts in this topic

Hi all

I am just wondering if anyone can help as to why there are white borders around the buttons in Windows XP but not in Windows 7?

I am using BITMAP buttons as can be seen in the code below:

$CONTINUE = GUICreate("", 500, 250, -1, -1, $WS_POPUP)
GUISetBkColor(0x313131, $CONTINUE)
GUICtrlCreatePic("./bannercs.jpg", 0, 0, 500, 193)
GUICtrlCreateLabel("To continue seting up this machine click continue", 10, 175, 480, 20, $SS_CENTER)
GUICtrlSetColor(-1, 0xFFFFFF)
GUICtrlSetBkColor(-1, 0x313131)
$ContinueButtonContinue = GUICtrlCreateButton("", 410, 210, 80, 30, BitOR($BS_BITMAP, $BS_FLAT))
GUICtrlSetImage($ContinueButtonContinue, "continue.bmp")
$ContinueButtonClose = GUICtrlCreateButton("", 10, 210, 80, 30, BitOR($BS_BITMAP, $BS_FLAT))
GUICtrlSetImage($ContinueButtonClose, "exit.bmp")

I added the BS_FLAT style in the hope of removing the button but it just made the border thinner so it looks like in the image below:

post-60602-0-40911300-1294850166_thumb.j

Any help to fix this would be greatly appreciated

Regards

Adam Mallinson

DOT-COMmunications

Share this post


Link to post
Share on other sites



Will i still be able to use it as a button if i do that? (Multiple buttons per GUI)

If so how would i go about that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0