Jump to content
Sign in to follow this  
yeeva

IELoadWait($oIE) doesnt work

Recommended Posts

yeeva

the first part of my code is to enter username and password, then it will go to another page, i used IELoadWait and the next page is fully loaded before the script continues. The problem arises when from the current page, i need to go to another page...i used IELoadWait again and it doesnt work this time.....ive tried the following 2 codes and failed..please help

$title = _IEPropertyGet($oIE, "locationurl")
$oIE = _IEAttach($title, "URL")
;MsgBox(0, "Test", $title) ;to verify url
_IELoadWait($oIE)

hWnd = WinGetHandle("Start Center - Windows Internet Explorer")
$oIE = _IEAttach($hWnd, "hwnd")
_IELoadWait($oIE)
;MsgBox(0, "Test", $hWnd) ; to verify handle
Edited by yeeva

Share this post


Link to post
Share on other sites
water

The Remarks in the help file for _IELoadWait describe the most common reasons why it doesn't work.

Or you could try the of the UDF.


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2018-06-01 - Version 1.4.9.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (2018-01-27 - Version 1.3.3.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2015-04-01 - Version 0.4.0.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
PowerPoint (2015-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support

Tutorials:
ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×