Sign in to follow this  
Followers 0
Gigglestick

McAfee blocking AutoIt3 today

4 posts in this topic

I logged into my work machine today to find that McAfee Enterprise 8.8 had deleted all my compiled scripts.

They were detected as:

PWSZbot-FCI!AC1937DAED4

PWSZbot-FCI!894E56FD5AAF

I just thought I'd mention it in case someone wants to follow up with McAfee.


My UDFs: ExitCodes

Share this post


Link to post
Share on other sites



You should report it to McAfee as a false positive since you are their client. :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

The wiki describes how to handle such false positives.

A discussion of the subject can be found >here.


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2017-04-18 - Version 1.4.8.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (NEW 2017-02-27 - Version 1.3.1.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2015-04-01 - Version 0.4.0.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
PowerPoint (2015-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support

Tutorials:
ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just for personal information ... could you let me know what version of AutoIT the scripts were compiled under. Sometimes these false positives only detect certain engine versions.


Anyone have a TRS 80 Model III for sale?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0