Jump to content
Sign in to follow this  
Phaser

Auto complete/prompt while coding

Recommended Posts

Hi all

For a while now, since the last upgrade I think, I have lost the prompt flags that appear while for example using _ArrayFindAll( usually a prompt or auto complete flag type thingy would appear and shorten as you type, how do I re-enable that usability? I have tried but can't find it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

From which version did you upgrade to which version? Did you have a look at the Change History of AutoIt - especially the Script Breakting Changes section?


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2019-08-19 - Version 1.4.13.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (NEW 2019-07-24 - Version 1.3.6.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
Outlook Tools (NEW 2019-07-22 - Version 0.6.0.0) - Download - General Help & Support - Wiki
ExcelChart (2017-07-21 - Version 0.4.0.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts
PowerPoint (2017-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
 
Tutorials:

ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all

For a while now, since the last upgrade I think, I have lost the prompt flags that appear while for example using _ArrayFindAll( usually a prompt or auto complete flag type thingy would appear and shorten as you type, how do I re-enable that usability? I have tried but can't find it.

Install the full SciTE4AutoIt3 version with the separate installer.

Jos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...