Delgad0

Need help! I'm making bot and having problems with PixelSearch

3 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

Hello! I'm making game bot which attacks monsters. First of all, I set that monster color. Then Im searching for that color which I set, if bot founds that color, he attacks the monster. But the problem is that, he finds the same color on the map and he don't attacks the monster. How can I make, that bot looks for that monster until he finds one?

P.S. Sorry for my bad English, I hope so you understand me.

Edited by Jos

Share this post


Link to post
Share on other sites



Welcome to AutoIt and the forum!

Seems you missed to read the forum rules on your way in. You should do now by clicking on the link which can be found in the bottom right corner of each page.

Any kind of game automation isn't allowed here :naughty:


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2017-04-18 - Version 1.4.8.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (NEW 2017-02-27 - Version 1.3.1.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2015-04-01 - Version 0.4.0.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
PowerPoint (2015-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support

Tutorials:
ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome to AutoIt and the forum!

Seems you missed to read the forum rules on your way in. You should do now by clicking on the link which can be found in the bottom right corner of each page.

Any kind of game automation isn't allowed here :naughty:

Whoops, sorry :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.