Jump to content
franc4

Can't Paste in SciTE Editor

Recommended Posts

franc4

Hey community, I am trying to paste some code into the autoit SciTE editor, but nothing shows up. I tried reinstalling the editor but it still doesn't work. I know paste works because I could do it in other programs but not in SciTE editor for some reason. Can you guys please help? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
water

Welcome to AutoIt and the forum!
I've never heard of this problem before.
Did you install the full version of SciTE?


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2018-06-01 - Version 1.4.9.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (2018-01-27 - Version 1.3.3.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2015-04-01 - Version 0.4.0.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
PowerPoint (2015-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support

Tutorials:
ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
franc4

Welcome to AutoIt and the forum!
I've never heard of this problem before.
Did you install the full version of SciTE?

​Yes, I downloaded the Autoit Full installation from the main download page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
water

Fine, but did you install the full SciTE editor as well? Download link


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2018-06-01 - Version 1.4.9.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (2018-01-27 - Version 1.3.3.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2015-04-01 - Version 0.4.0.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
PowerPoint (2015-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support

Tutorials:
ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
franc4

I did still nothing :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
franc4

Fixed! Okay turned out it was my webroot antivirus that didn't let me paste

Share this post


Link to post
Share on other sites
water

Strange that an antivirus product inhibits copy & paste ... but seems to be a common problem based on the number of hits returned by Google.


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (NEW 2018-06-01 - Version 1.4.9.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (2018-01-27 - Version 1.3.3.1) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2015-04-01 - Version 0.4.0.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
PowerPoint (2015-06-06 - Version 0.0.5.0) - Download - General Help & Support

Tutorials:
ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×