ghand005

MouseMove and MouseClick do not do anything please help

15 posts in this topic

MouseMove and MouseClick do not do anything. I've even tried on a different computer. I am not an autoclick noob at all. I just can't figure out why the two most simple functions do not work. Literally my mouse just stays in the same place.

Share this post


Link to post
Share on other sites



Welcome to AutoIt and the forum!

Please post at least the script you have coded.  Else it is hard if not impossible to help ;) 


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (2016-08-18 - Version 1.4.6.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (NEW 2016-12-04 - Version 1.2.2.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2015-04-01 - Version 0.4.0.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
Tutorials:
ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just MouseMove

MouseMove(0, 0, 0)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Default is absolute positioning. So I think x and y need to be > 0


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (2016-08-18 - Version 1.4.6.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (NEW 2016-12-04 - Version 1.2.2.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2015-04-01 - Version 0.4.0.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
Tutorials:
ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

WellI have tried everything, different numbers. I guess I am going to reinstall autoit to see if that changes anything. This is so strange.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What is the return value of MouseMove?


My UDFs and Tutorials:

Spoiler

UDFs:
Active Directory (2016-08-18 - Version 1.4.6.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
OutlookEX (NEW 2016-12-04 - Version 1.2.2.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts - Wiki
ExcelChart (2015-04-01 - Version 0.4.0.0) - Download - General Help & Support - Example Scripts
Excel - Example Scripts - Wiki
Word - Wiki
Tutorials:
ADO - Wiki

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

mousemove doesnt provide a return value

Share this post


Link to post
Share on other sites

So i've done a little script here 

#include <MsgBoxConstants.au3>

MouseMove(0,0)
Local $aPos = MouseGetPos()
MsgBox($MB_SYSTEMMODAL, "Mouse x, y:", $aPos[0] & ", " & $aPos[1])

This returns the value 0,0 in the messagebox but my mouse hasn't actually moved....

Share this post


Link to post
Share on other sites

#9 ·  Posted (edited)

3 hours ago, ghand005 said:

MouseMove and MouseClick do not do anything

May be your App uses a antichead protection?  Examples in helpfile are working for me.

Edited by AutoBert

Share this post


Link to post
Share on other sites

#10 ·  Posted

I am on a virtualmachine but I dont think  that should matter..??

Share this post


Link to post
Share on other sites

#12 ·  Posted

Inside the VM, but all my other scripts work perfectly fine. and everything runs good except the mousemove. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

#14 ·  Posted

How do you access the VM?  I use DameWare and there are cursor settings to actually show the cursor on the remote.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now