Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Au3'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 9 results

  1. So I just got a new computer, and instantly went and installed Autoit onto it. I selected run script as default action when clicking on an au3 file, however every time I do this it opens the script in the editor. I can from there run the script no problem. I've tried reinstalling and checking the settings by hitting "Ctrl+1" and have confirmed it is set to run, but yet it just continues to open in the editor. Any ideas why this is happening or how to solve? New system is windows 10, old was windows 7
  2. Am trying to automate injecting credential on the login form for all kind of Web application for IE. I know how to identify the form name by viewing the source code and using the method - _IEFormGetObjByName($ie, $form_Name). I would like to know how to identify or get the form object for the web app where there is no form name tag for example below, for the is I have used - _IEFormGetCollection($ie, 0) to get the form object. My Question is does it work for all kind of application "_IEFormGetCollection($ie, 0)" how to identify Index value? is it always 0? is there any better solutio
  3. Hi All, So I have created a small autoIT script to enter pin into a RSA token(app which generate new code every 30 second), and copy the generated code. I have a java application which requires this code so every time my java-code requires this RSA code, it runs the autoIT script and the copied generated code is then used in my java application. I have deployed this code on a windows server and it works fine when I am logged in and the window is on focus, But as soon as I schedule task and disconnect the server (not logged out only disconnect), or even minimize the server windo
  4. Hey there! Is there a way to detect movement only for 1 specific window? HWnd is not really working, it still detects movement in all the windows within the region This is my script: ;Checksum actual HotKeySet("{f2}", 'exit_') MsgBox(0, '', '0') Beep(500, 2000) $Hwnd = WinActive('') while 1 $Checksum = PixelChecksum(211, 650, 1094, 914, 1, $Hwnd) If PixelChecksum(211, 650, 1094, 914, 1, $Hwnd) <> $Checksum Then For $i = 1 To 100 Beep(1000, 50) Next MsgBox(0, '', 'New message!', 1)
  5. Hey AutoIT Community, Just wanted to know if there is a way I can #include all *.au3 files in my script without having to #include each individual .au3 file. For instance, currently I have a laundry list of #includes like this: #include <IE.au3> #include <Inet.au3> #include <AutoItConstants.au3> #include <GUIConstantsEx.au3> #include <GDIPlus.au3> #include <GuiMenu.au3> [ECT...ECT...] Would there be a way I could include all of the files above or all .au3 file in a one liner? That way I do not have to burn up a bunch of lines
  6. Hello everyone, I usually use the include commMg.au3 to control the Arduino through some COM port via serial, in previous versions of Windows until version 8.1 works perfectly. Recently I updated my windows to version 10 and when I use this include no longer works and the error that appears is "Port does not exist." Someone is going through a similar situation? Please can help me solve? CommMG.au3 commg.dll testeporta.au3
  7. I know this has been asked before, but finding it, is a different case all together. Even searched google.com and was able to see the a properties window that had a radio button, but could not find in Scite the option. Can someone tell me where to change the default behavior of Scite to open or edit the au3 files? http://www.autoitscript.com/autoit3/scite/docs/SciTEConfig.html - where is the window they are showing located in scite? I fell dumb
  8. A3X Script Extract With newer versions of AutoIT (v3.3.10.0+), the compiled script is no longer appended to files as an overlay, and instead is embedded as a binary resource. This leads my previous AutoIt-script detection UDF lacking. However, since that UDF (>PE File Overlay Extraction) was targeted towards overlays in general, its still a worthwhile tool to have. This UDF on the other hand is pretty specific - it lets you detect and optionally extract A3X scripts from a compiled executable. The method is rather straightforward - it looks for a resource type of RT_RCDATA with a res
  9. Hi, at this path "@programfilesdir\AutoIt3\SciTE\api" there's file "au3.user.calltips.api" this file add funcs to autoit okay, now i added my func. but i want make it's color blue like other funcs. how should i do this thanks.
×
×
  • Create New...