Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'problem'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 18 results

  1. Hello forum, I have the problem that I can not use Firefox in combination with WebDriver when using AutoIt on some websites. Of course it does not work with the very website I need it to work with. As soon as I want to open the desired website, I get the little robot icon which tells me that the "browser is under remote control" and the website stays blank. I CAN open the website (www.ebay-kleinanzeigen.de) but I get blocked when I want to go to my account, to be precise. I am using AutoIt 3.3.14.5 I have checked my FireFox version. It is up to date. Also the special browser dri
  2. Hello, global $y, $x #RequireAdmin Global $Paused HotKeySet("{NUMPAD2}", "Pause") HotKeySet("{NUMPAD8}", "End") Opt("MouseClickDownDelay", 30) #include <ImageSearch2015.au3> #include <ButtonConstants.au3> #include <ComboConstants.au3> #include <EditConstants.au3> #include <GUIConstantsEx.au3> #include <MsgBoxConstants.au3> #include <StaticConstants.au3> #include <WinAPI.au3> #include <WindowsConstants.au3> #include <UpDownConstants.au3> #include <Misc.au3>
  3. Hi all. Because of me wondering if I could access the key/value pair arrays with the numbers as indexes, I have found out that the zeroth element for some reason doesn't return anything. Here's the example: local $r[2] $r["test1"]="hello" $r["test2"]="how are you" msgbox(64, $r[0], $r[1]) ; prints the ["test2"] but not ["test1"]. Is this even supposed to be a thing? BTW, I haven't seen Autoit get updated since 2015; is it abandened or something? Any help/clarification appreciated.
  4. Hello. I prepared a script to work on my computer every night and i tried to run it with scheduled task in windows Vista. It runs and scheduled task manager gives me positive feedback. But script doesn't work. It runs every msgbox but doesn't want to open file. If i run it myself it works, but if scheduled task runs it doesn't open file. MsgBox(0, "", "Pred odpiranjem filetka") $log = FileOpen("C:\log.txt", 10) MsgBox(0, "", "Za odpiranjem pred pisanjem") FileWriteLine ($log, "****************************"&@YEAR&"-"&@MON&"-"&@MDAY&" ob "&@HOUR&":"&am
  5. Hey there, Probably you know about the many questions on this forum, how to disable Ctrl-Alt-Del. I searched the whole forum bot there was not only one answer that worked. But now i found a way on my own hot to prevent that. And btw I have to say that this if f*cking easy, so shame on you You can try it, it works sure on windows 7 and vista. I also included a hotkey function to exit, but it takes up to 10 seconds until you can access the ctrl alt del screen again. Please tell me if you found out a better way and tell me what is your meaning about my script. Thank you -snip- Edit: This is the
  6. Dear all, I'm creating this program where the goal is to automate some mouse -click and dragging on an external application. Now the problem is, this external application is blocking every automate mouse moves, clicks or anything related to using the mouse. So I figured autoit uses postmessage and user32.dll to move the mouse and that this application blocks these attempts. Now I'm wondering if there's a different way to move the mouse so it'll go undetected by this external app. Any other suggestions are welcome to. Thnx in advance
  7. I've noticed a strange phenomenon, namely the script loops indefinitely when I use "Array" word in the string. Try this: #include <Array.au3> Global $aStrings = StringSplit("Apple,Orange,Array,Milk", ",") _ArrayDisplay($aStrings) For $array = 1 To $aStrings[0] MsgBox(32, "", $aStrings[$array]) Assign($aStrings[$array], $aStrings[$array], 2) Next It never ends, right? Now try another one. Just change "Array" to "Cola" for example. It should works fine. I'm not sure, is it a bug?
  8. I recently managed to make a ListView sort correctly by clicking on it's columns, it does sort items very well but there's a very annoying thing >_< : every time after the items are sorted out, an item gets focused ! After I click a column, one item gets blue'd, like when its selected, even if its not ! Note that this happens only becuase of this function : _GUICtrlListView_SimpleSort Instead, the _GUICtrlListView_SortItems function is not doing this , but because of my luck,I must use _GUICtrlListView_SimpleSort ( but it is faster ) Here's my script to test to see what I mean: #in
  9. Im relative new to this awesome script language and every day Im mindblowed but what things I discover and didn't know about the au3 syntax but I have some questions : #1. What is ByRef and what it does/why to use it/where to use it #2. Is this really really true that the first character after the $ sign in the variable name means the type of the variable ??? :shocked: ( Like $iVar = int and $sVar = char types from C ? ) What about if I declare $Random instead ? If the above is true, then why all my created programs are working with random names without the correct specific type declare
  10. Okay so basically I have another problem with my script again, Not exactly the script it's self but more finding how to add a certain pixel color into it. I've made a few attempts and got it close but not close enough. I'm trying to make the mouse hover over the Pause Button on my Media Player. I'll add the Pixel color into the attachments. If someone could show me how to find the Pixel color in the form of the line "PixelSearch( 0, 0, $i, 768, 0xFF0000, 10 )" then I'd be the most greatful noobie that ever existed misc4.au3
  11. I've been trying to add a hotkey to a script but I only started out earlier today and I am already struggling with the basics (not a big surprise for starting new) anyway I was hoping someone could give me an example on how to make a simple On/Off Hotkey #include <Misc.au3> Global $Paused HotKeySet("{PAUSE}", "TogglePause") HotKeySet("{ESC}", "Terminate") HotKeySet("+!d", "ShowMessage") ;Shift-Alt-d $dll = DllOpen("user32.dll") Dim $coord[3] Func TogglePause() $Paused = Not $Paused While $Paused Sleep(100) ToolTip('Script is "Paused"', 0, 0)
  12. Hi guys A little but very annoying problem with the new version (2.28) of SciTE editor included in last AutoIT installation... I have a problem with syntax language check and view in the editor. See the attch pic... No blue-bolded text for some autoit words and no _* functions in the help context menu. I have win xp sp3. What's wrong?? THX
  13. For the past days i've been working on a program to make bingo cards, but now i've have a problem. The problem is that i only want 5 numbers on each row and they sould be spred randomly. To see the final result just open up Index.html after you've run the code. Look at the comments in the code for more info. Global $DBFile = @ScriptDir&"\Cards.txt" Global $NumToGenerate = 250 Global $Rnd[3] Global $NumPrVRow = "" Global $FillSpace[27] Global $Row[3] Global $Output Global $Mats[$NumToGenerate] Global $NumbersOnRow[3] ;Create Database File With Mats For $i = 1 To $NumToGenerate Co
  14. Hi guys, Been a while since I was last using AutoIt properly and it's showing! I am creating a simple game launcher - before you all pounce, this is not a hack. I will use it to pass command line parameters to a game. Not to hack it. Anyway, I have loaded the background image and have a button displayed - however the text on both the checkbox and group will not change? Looking through the help file, I noted: That sort of contradicts itself? My brother tried to show me optional 'workarounds' however neither of them suited what I want to do. So here is the program. Works the
  15. While i am waiting for Better Solutions for Finding Multiple @error Cases and React according to them, i am hoping that some1 could explain me what my problem in this (time consuming) function is.. The Idea is that i check for @Errors from the 3 PixelSearch i am doing, and give Message according to it. I am changing Colors In Paint for Every Loop To Test If the Color Searches Are Correct. All Cases are Working Fine, and the Right MsgBoxes are Triggered, Except the Case where all 3 Colors are Missing: HotKeySet("{ESC}", "End") Global $pixelSearchError1 = @error Global $pixelSearchError2 = @e
  16. I am Pretty Happy for my script so far It works as Intended. HotKeySet("f", "Poof") ;Triggers xxx HotKeySet("d", "Poof2") ;Triggers xxx MsgBox(0, "Running", "Running") ;MessageBox Informing that the Script is Running While 1 Sleep(100) WEnd Func Poof2() ;When User Presses D Do: Send("q") MouseClick("left") Send("{tab}") Sleep(10) EndFunc Func Poof() ;When User Presses F Do: Send("w") MouseClick("left") Send("{tab}") Sleep(10) Send("w") MouseClick("left") Send("{tab}") Sleep(10) Send("w") MouseClick("left") Send("{tab}") Sleep(10) Send("w") MouseClick("left")
  17. AutoIT Version: 3.3.8.0 OS: Windows 7 x64 I've written the following script: main() Func main() Local $IPAddress = "192.168.1.1" Local $recv = "" ;~ Inicialização TCPStartup() $Socket = TCPConnect($IPAddress, 23) ;~ Usuário AguardaString($Socket, "username:") EnviaComando($Socket, "user") ;~ Senha AguardaString($Socket, "password:") EnviaComando($Socket, "password") ;~ Comando de reinicialização AguardaString($Socket, "TBS>>") EnviaComando($Socket, "reboot") ;~ Finalização TCPCloseSocket($Socket) TCPShutdown() EndFunc ;==>main Func AguardaString(Const $Socket, Const $st
  18. Hey guys, I have been trying to make a script which requests some information and writes it to a notepad file after the information is entered... The whole script runs smoothly (variables, etc) except for the opening of the file/writing to the file.. I have tried Run and FileWriteLine, both with the same results... Was hoping that you could help me on this one (I need this done soon... its a bit important, thanks) Thanks for any feedback and help I have put the script below ; Project: input hours ;means - notepad tracker? If 2 = MsgBox (1,"TimeTracker","Welcome, would you like to b
×
×
  • Create New...